Már többször beszámoltunk Radics Béláról, a Száva Vince-féle MKP-ÉKE zuglói vezetőjéről (lásd pl. EZT és EZT). Nézzük legújabb ámokfutását.

Olvasó: "Szegény Radics Béla elvesztette a lába alól a talajt ITT. Mikor rávilágítottam a logikátlan marhaságaira, egészen elképesztő módon kezdte gyalázni a sértetteket. 263-as hsz. Szerintem becsületsértésérért be lehetne perelni a rohadékot.

(Radics) 259. 2008. június 25. 16:15
Galgagyörki atrocitásról csak annyiit, a gárdista fasiszta megossza a feleségét hónapokig, a kis roma gyerekkel,egy tányérból, cseresznyéznek,utána összevesznek a gárda lotyóján,oszt lehet csinálni belőle egy kis cigánygyűlöletet,ilyenek vagytok!

(Korrektor) 260. 2008. június 25. 16:25
Radics! És akkor halljuk a mesét, hogy a másik család miért költözött el! (ugyanis aznap este két csalkád hagyta el az utcát) Szar ügy cigókáim... ismét egy mese, amivel gyorsan beégtetek.

(Radics) 263. 2008. június 25. 16:42
A másik családban is biztos volt egy lotyó,aki egyszerre szerette a fasisztagárdista férjét, és roma fiúkat,oszt jónapot! A rasszizmus az, amit utána csinált a felszarvazottakból álló prikezsiagárda,és a kurutyfasiszta szennylap. Mellesleg ebből is látszik milyen palikból áll ez a gárda, még arra sem képesek,hogy kielégítsék a feleségüket, ezt is nekünk romáknak kell megtenni helyettük!

Amúgy a cikk kommentjeiben én tartom a frontot. (korrektor néven). Nincs nehéz dolgom... Az egyik legkedvesebb pillanatom az volt, amikor LIFE bekopizott egy megható cigányverset Csík Ferenctől. C-típusú helyesírási hibákkal. (Anyám "szive" szeretettel teli... Anyám cigány ezért "mindíg" megalázzák) (Kuruc.info: most komolyan: mit vár tőlük Kedves Olvasónk? Még a “legiskolázottabb” cigány fajvédők se tudnak rendesen magyarul, ahogy pl. finnországi, amerikai tezsvíreik sem [finnül, ill. angolul]. Ugye, nem felejtettük el Tini Chris példáját?)"
Kiderült mellesleg az is, hogy Radics Béla kölykét átrakták a kisegítő osztályba, mert nem tudott viselkedni. Apja-fia. Az egész pereputty kiment Kanadába, de csakhamar ott is betelt a pohár és hazazavarták őket. Cúúúnya rasszista világ ez, igaz?
Hasonló “színvonalon” mocskolódik a másik díszcigány, Gurdev is:

Konnyektor!
Ha nem bírtok az asszonyokkal, szóljatok nyugodtan nekünk, romáknak, majd mi elintézzük, ti meg az idő alatt mehettek,Molotov-koktélozni, hátha egyszer lecsuknak már benneteket!

A mi cerkánk legalább áll öcsém!, Nekünk nem kell gárda segítség,te beszélsz debilekröl? Nézd már meg kikből áll az a prikezsiagárd,tiszta angolkórosok vagytok! Nincs bennük 20- kiló vasággyal együtt! Csak a roma vezetőknek, köszönhetitek,hogy még nem lettetek ledarálva!
Sőt, még a közvetlen fenyegetéstől sem riad vissza:

Konnyektor!
Ha valóban ismered a Radicsot, akkor tudhatnád,hogy most nagyon veszélyes vizekre eveztél, ezzel a hsz-del!

Ismerve Száva Vince előéletét (ugye mindenki olvasta EZT?), nem csodálkoznánk, ha Radics, Száva helyi talpasa, tényleg mozgósítaná maffia-kapcsolatait, hogy kiderítse, kicsoda konvektor. A putris& maffiózócigányok már csak ilyenek.

Hát igen, ez a magyarországi cigányság "krémje". (Természetesen nem az asszimilálódott, cigányságát megtagadó roma származású, fehér, európai kultúrájú emberekről beszélek, hanem a putrisok szószólóiról, fajvédőiről!)
Kuruc.info - Arppi S.