Két család kardokkal és vasvillákkal esett egymásnak a cseri városrészben péntek este - tudtuk meg olvasónktól, aki videót is mellékelt Facebook-oldalunkra küldött üzenetéhez - írja a Kaposvár Most.
Ebben egy nő torkaszakadtából, már-már rekedten üvöltözik és a trágár kifejezésekkel sem spórol.
Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!
- hangzik el a felvételen.
Zoom
Sajnos a kitakarás miatt csak elképzelni tudjuk, hogy pontosan hogyan nézhet a lírai lelkületű hölgy
Ahányan vagytok, mind összeszarabullak benneteket!
- tette hozzá a nő, jelentsen ez bármit is.
A háttérből aztán egy másik személy át is adja a kardot egy halk "le lesz vágva a feje" megjegyzéssel.
A felvételt készítő nő viszont nem nyugszik,
kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet!
- fogalmaz kissé ingerülten, majd egy éles váltással a videó már az autóban folytatódik.
Szereplőváltás is történt, a kocsiban már egy másik nő és egy férfi utazik. Itt elhangzik egy utalás a nézőszámra, valószínűleg egy Facebook élő adást mentett le a lap olvasója.
A videó 4. percénél érkeznek meg a helyszínre, majd megérkezésüket jelezvén, hangos "Gyerteeeek ki!" felkiáltásokat intéznek a házban élőkhöz, akik éles sikoltásokkal válaszolnak.
Aztán 4 perc 30 másodperctől kép híján csak a hangokra tudunk hagyatkozni, de jóformán a csihipuhin kívül sok értékelhető nem hallatszik a felvételen. Az éktelen és érthetetlen ordibálásnak időnként egy-egy puffanás, csattanás vagy üvegtörés ad nyomatékot. A videó a rendőrautók szirénájával zárul.
Ilyen ez a cigányszerelem
Az esettel kapcsolatban a Kaposvár Most pénteken késő este megkereste a rendőrséget is. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkatpitányság szóvivője a lapnak elmondta: a József utcába riasztották a rendőrséget, mert összevitatkozott két család. Több járművel vonultak a helyszínre, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást, és több embert elő is állítottak. A nyomozás még folyamatban van, de a könnyű sérüléseken kívül komolyabb baj nem történt.
Egyes információk szerint mintegy hetvenen gyűltek össze az érintett ház körül. Úgy tudják: a két család gyermekei közti szerelem robbantotta ki a konfliktust.
A videóban szereplők hangját és arcát a személyiségi jogok miatt sajnos felismerhetetlenné tették, a trágár beszédet pedig cenzúrázták. Ennek ellenére a videó megtekintését csak felnőtt nézőinknek ajánlják, de érthetően bizonytalanok abban, illik-e ilyet ajánlani.