A ma reggeli Napkeltében (közvetlen video-link ITT) a jelenleg is büntetőeljárás alatt álló, hat elemit végzett, büntetett előéletű Kolompár Orbán OCÖ-vezér hozta a szokásos formáját. Kommentárjaink alább.
Kolompár szerint a Gárda “a jobbik katonai szervezete, magánhadserege” (0:20-nál mondja ezt) – ez jó, már nem is csupán “félkatonai”, hanem egyenesen “katonai”. Kolompár úr igencsak szeret hazudozni, csúsztatni, és természetesen a cigányfajvédő műsorvezető nem teszi helyre. EBBEN a cikkünkben elmagyaráztuk, miért nem még csak félkatonai sem a Gárda.

olyan kedélyek borzolják ezt az országot, hogy Molotov-koketélok, robbantások, lövöldözések, gyilkosságok jellemzik ezt az országot” (01:17). Tessék mondani, Kolompár úr, meg tud nevezni egyetlen egy esetet, amikor ilyen cselekményeket romák sérelmére nemroma követett el? Fényeslitke? Pátka? Tiszaroff? Szihalom? Fony, ahol épp most mentették fel az életét védő erdőőrt és ejtették a rasszizmus vádját? Az állandó cigány lövöldözés, szurkálás – mint pl. most Jászapátiban? Ezeket mind-mind cigány követte el – szemben Kolompár állításával. Ugye, nem felejtettük el a hatalmas pofáraesést, amit Fényeslitke kapcsán produkált ez a gazfickó?

a Gárda, a Jobbik szellemisége az, amely szembeállítja a többségi társadalmat a cigánysággal” (02:09) – mondja csak, Kolompár úr, a fent felsorolt esetek között hány fehér által elkövetett, bizonyítottan rasszista támadásról tud számot adni? Ha már arról beszél, hogy a fehérek követik el ezeket a bűnöket, ők gyújtják fel szegíny romákok házait, ők lőnek rájuk. Hiszen a felsorolt esetek közül kettőben van fehér elkövető, és őket is felmentette a rasszizmus, a faji alapú támadás vádja alól a bíróság. Most ez hogy is van? Kolompár, fel tud mutatni egyetlen egy olyan esetet, amely az Ön uszítását alátámasztja? Ugye, hogy nem?

A műsorvezető 03:05 körül értelmesen megszólal (sajnos általában nem fogalmaz így – pl. a mostani, Nyíradony-Tamásipuszta-labdát sem üti le): “a cigányságon belül is… eltűnik az állam, önbíráskodók, uzsorások, verőemberek kezébe kerül a rendcsinálás, ilyen jelenségeket láthatunk”. Erre válaszként természetesen marad a terelés és hazudozás: “az elmúlt másfél-két év politikai történései felbátorítják ezeket az embereket arra, hogy lőjenek, Molotov-koktélt dobjanak, felgyújtják a Magyar Televízió székházát, bombát dobjanak egy magyar miniszter villájára vagy megfenyegessék a magyar független bíróság egyik bíráját … nézzük meg a tavaly okt. 23-i zavargásokat, mi történt utána”. Nagyon szépen összemossa Kolompár a kormányellenes tüntetéseken történteket (amely során egy jó nagyot hazudik is: az MTV-székházát ui. nem gyújtotta fel senki. Ha felgyújtotta volna, akkor nem tudnak másnap már újra adni, nemdebár, Kolompár?!) a cigánybűnözés körébe tartozó pl. uzsorás-támadásokkal.

Ha megnézzük a TV székházát [amelyet, még egyszer, szemben Kolompár hazudozásával, NEM gyújtottak fel], ha megnézzük a romák [felgyújtott] lakásait, ez mind-mind annak köszönhető, hogy valami történt az országban” (04:29) [arra utalva, hogy a Gárda szellemisége így meg úgy]. Tessék mondani, a cigány uzsorások is a Gárda szellemiségén felbátorodva verik, félemlítik meg adósaikat – immár több éve? Időgépük van, tessék mondani, hogy a jövőbe látnak? Hiszen ilyen befenyítős (amikor a cigány uzsorás rálőtt stb. az adósa házára) esetek történtek a Gárda megalakulása előtt is. Arról a képtelenségről meg nem is beszélve, hogy pont egy ork fog felbátorodni a Gárda “romaellenes uszításán”… Tudtommal minden cigány fél a Gárdától – miért bátorítaná fel bármelyiküket is az általa tárgyalt kérdések (pl. cigánybűnözés) sora?

Erre válaszként a műsorvezető viszonylag normálisan érvel: “Másfelől azonban a roma közösségekben is romlás van. Ott külön is romlás van. Tulajdonképpen elszigetelődnek a társadalomtól, ez a tendencia van vidéken, és azon belül… ott kimegy az állam, nem érdekli az államot, mi történik ott bent…odabent pedig szegény emberek mindenféle uzsorásoknak és az ő verőembereiknek vannak kiszolgáltatva”. Erre Koli válasza felháborító: “azt hiszem, ha az uzsorás-rendszerről beszélünk, ez egy várható tendencia volt, hiszen az elmúlt 18 évben egyetlen egy párt sem tudott mit kezdeni a szegénységgel, ill. a tartós munkanélküliséggel”. B+, Kolompár, a cigányok sokkal több segílykét, természetbeni juttatást kapnak, mint egy egyszerű fizikai dolgozó gádzsó! Egy 4-5-6 gyerekes roma család átlag 150-200e Ft-ot kap készpénzben, és akkor még ehhez jön pluszban a természetbeni juttatás: az, amiért a nem hhh-s (halmozottan hátrányos helyzetű) fehéreknek fizetniük kell, a cigóknak viszont nem. Menza, ingyenkégli, közüzemi számlák stb. Megint megkérdezzük, amelyet már oly sokszor felhoztunk: Hogy lehet az, hogy egy gádzsó sokkal kevesebb pénzből meg tud élni? Tán csak nem azért, mert a gádzsó nem issza el a segíly... bocsánat, az csak cigányoknál van, a munkabérét az első nap (lásd pl. Kesznyétent, ahol derék romáink azonnal kocsmázni indultak és mattrészegre itták magukat, amikor megjött a píííz)? Nem tömi tele a nyerőautomatákat a píízzel?

Természetesen ezek után tovább folytatódik a többségi társadalom fikázása, hogy miért nem vagyunk képesek visszaintegrálni őket a munka világában (sic! Igen, szegíny nagyoniskolázott Kolompár még a külső/belső helyhatározók különbségét sem ismeri. Ha valaki nem hiszi, 06:10-nél megtalálja). Megint mi vagyunk azok, akiknek lépni kell, és nem a cigányoknak például iskolába járni??

Műsorvezető végezetül (06:40 körül): “hogy ez [a cigánykérdés komoly megtárgyalása, a romák integrálása stb.] bekövetkezzen, ahhoz még nagyobb zűr kell, hogy történjen.” Kolompár válasza erre: “Hát a mi részünkről nem lesz zűr, mi mindenféleképpen a békés megoldás, és talán az a menet is, amelyről egyébként egy órakor tartunk egy részletes sajtótájékoztatót, mi szeretnénk megmutatni, hogy igenis vagyunk, ha szükséges, megvédjük magunkat, a gyerekeinkért, unkáinkért kiállunk, de ha kell, megvédjük a magyar társadalmat is, hiszen ha csak a 90-es marosvásárhelyi helyzetet nézzük, amikor a cigányok megvédték a magyarokat, ez egy normális tendencia, ma a cigány társadalomnak van szüksége a magyarok segítségére”. Menjünk sorban:
1,    A romák a békés megoldás hívei? Tessék mondani, ezt tudja a mezei ork gyilkos, késelő, lincselő is, mint pl. most Mezőfalván (és ez csak egy eset a sokból)? Nagyon nem úgy tűnik!
2,    Ez az állandó 90-es marosvásárhelyi duma (“ne féljetek magyarok, itt vannak a cigányok”), amellyel kapcsolatban annyiszor, de annyiszor elmagyaráztuk már (lásd pl. EZT vagy EZT; plusz EZ is ajánlott), hogy ez nagyon sovány érv. Kb. olyan, mint a fajvédők által szintén, állandóan felemlegetett Mór, amely esetében is igencsak lehetséges, hogy szintén cigány volt az elkövető – lásd a legújabb, cigányok által elkövetett bankrablást.
Egyáltalán: azzal mentegetni a cigánybűnözést, hogy bezzeg segítettünk nektek Marosvásárhelyt (ergo el kell tűrnetek a bűnözésünket), kezd már nagyon fárasztó lenni. Ez éppen olyan képmutató duma, mint amikor az orkok azal jönnek, hogy milyen jó nekünk, hogy a romákok megtisztelnek társaságukkal és jelenlétükkel, mert az EU sok-sok pííízt ad Magyarországnak a romák felzárkóztatására, segítésére. (Komolyan, ez szintén érvük – pl. Czirok LIFE Péter is sokszor felhozta.) Hát, köszönjük, de én jól meglennék enélkül a pííz nélkül, ha cigányok se lennének...
3,    Milyen segítséget vár Kolompár? Anyagit? Az nem megy, már így is erőn felül segílyezünk benneteket. Ha több segílykét kapnátok, az sem segítene, az sem emelne fel benneteket. Finnországban sokkal több segílyt kaptok, mégis bűnöztök (a finnországi cigány férfiak 50%-a börtönviselt és 68%-át már elítélték valamiért), mégsem jártok iskolába és analfabéták vagytok, mégis 18 évesen leszázalékoltatjátok magatokat (plusz kapcsolódó megjegyzések ITT), és a plusz pénzen például drogot vesztek (a finnországi cigány férfiak kb. 40%-a drogozik)! Segílykeemelésről szó sem lehet. Ha majd elhatározzátok, hogy “holnaptól iskolába járatjuk a purdét, és keményen számon kérjük rajta, mit tanult”, akkor beszélhetünk. Addig nem. Tudjuk, ez az időpont soha nem fog eljönni. Még Finnországban sem járatjátok iskolába a kis cigánybűnözőket, pedig ott aztán tényleg tejben-vajban fürösztenek benneteket!
4. Milyen cigány segítségről beszélsz, agyament? Mikor váltatok hasznára ennek (vagy bármely egyébnek, amit meg/elfertőztetek) az országnak? Soha, semmikor! Nem dolgoztok, nem tanultok, rajtunk élősködtök, bennünket irtotok! Még arra sem gondoltok, hogy háborúban esetleg bennünket segítsetek. Nem, olyankor vagy elszöktök (mint Szlovéniából a szerbekkel való szembenállás vagy Finnországból a szovjet támadás idején; mondjuk a szlovén kalandot jól meg is szívtátok, mert nem kaptatok utána szlovén állampolgárságot, hahaha), vagy a jobbára férfiak, rendőrök nélkül maradt, így védtelen hátországban raboltok, gyilkoltok – ahogy szoktatok! (Ezzel kapcsolatban ajánlom EZT a finn relációjú cikket.)
Végül: ahogy látható, a műsorvezető kétszer kérdezett rá a cigányuzsorás-önbíráskodós vonalra. A válasz egyértelmű: a felelősök a következők:
 
- Jobbik
- Magyar Gárda
- Morvai Krisztina
 
És még csak véletlenül sem a cigó uzsorások. Ugye, hogy milyen okosak lettünk?

Kuruc.info – Arppi S.
Olvasó: Tisztelt Kurucok. Bar tudom, hogy naponta ezerszam kapjatok a leveleket, amik egy jelentos reszeben osztjak az eszt, en most meg is valami hasonlot tennek. Egyszeruen azert, mert mint ahogy az egyik cionista zsidrak kereskedelmi tv reklamban volt, a nagy latogatottsagu mediaval mindig tobb emberhez jut el az uzenet. Gondolok itt az ominozus reklamra, hogy fel perc alatt hany ember nek tudod bemutatni a cegedet. Na, de nem is ez a lenyeg. A budos ciganyok magasan kepzett vezere Kolompar testvir, mint azt ti is hirul adtatok, cigany miliciat szervez, a ciganysagot megvedendo. De. Most parazsba nyult a dade, bakott lott, stb. Merthat. Kitol is akarja ez a miliciajaval megvedeni a testvireket? Tolunk magyaroktol. Persze tudjuk, hogy ez azt jelenti, hogy a cigo terror ellen fellepo magyarokra akar rarontani. Magyarul a magyar nepre tamad, gyakorlatilag tamadast intez a magyar allam ellen! Marpedig ez meg a cionista alkotmany, torvenyek szerint sem megengedett! Masreszt, azt is nyugodtan feltetelezheti az ember, hogy adott esetben a kormany rendvedelmi szerveire is ratamadnak fajtajuk vedelmeben. Alkotmanyos rend megdontesere szerveszkedes. Meg a cigo terror brigadja kizarolag ciganyokbol fog allni, cigany erdekekert kuzdve, magyaran, ez bizony naci, fasiszta milicia! Lenyeg a lenyeg, hogy egy vagy tobb, a joghoz profi modon erto szemely, ha nem fel a dadektol, jelentse fel Kolompart es a fasiszta galerijet allamellenes szervezkedesert. En magam egyedul kisember vagyok, raadasul a joghoz sem ertek, ide hozzaerto osszefogas kell. A nemzeti oldal egyontetu fellepese.  

Tisztelettel: hu olvasotok. 

Kuruc.info: jó ötlet!