Eddig nem hoztuk le ezt a hírt a Cigánybűnözés-rovatban, mert nem voltunk biztosak abban, hogy valóban mokka az elkövető.

Most azonban, hogy a témával kapcsolatban a helyben lakók, ill. az áldozat unokája (!) is megszólalt (olvassuk el az ITTENI hozzászólásokat - NAGYON jók!), már garantált, hogy ebben az esetben is tarka kisebbségünk gyilkolt. Az eredeti, változtatás nélkül átvett cikk következik:

Meggyilkoltak egy idős nőt Pécsen

Pécs: Holtan találtak csütörtökön egy idős asszonyt Pécsett, egy meszesi lakásban. A nő gyilkosság áldozata lett, a rendőrség nem közölt részleteket az ügyről.

A társasházban elkövetett bűncselekményről a rendőrség pénteken, a nyomozás érdekeire való hivatkozással semmilyen információt nem közölt. Bojtor Bernadett, a pécsi rendőrkapitányság sajtóreferense munkatársunk kérdésére csupán a gyilkosság tényét erősítette meg.

Információink szerint nem kizárt, hogy az asszonnyal nem csütörtökön, hanem az azt megelőző napok valamelyikén végeztek. Azt egyelőre nem tudni, használt-e valamilyen eszközt a még ismeretlen tettes, s azt sem, hiányzik-e valami a lakásból.