Már nagyon sok példáját (legutolsó ITT) mutattuk be annak, hogy a cigányság vezetői éppen ugyanolyan bűnözők, mint az őket megválasztó, támogató átlagputrisok. A vajdák között keresve sem találni nem rovott múltút – ennek a győri Csintó az egyik legszebb példája. Nézzük, mi a helyzet a békési vajdáva!

A Vastagbőrön, egy olvasói hozzászólásban (eredeti ITT) olvastuk a következőket. Szavahihetőnek tűnik, mivel a következő írásában már azt írta, fél, mit fog kapni a nevezett leányzótól (egy bizonyos Réka) azért, hogy mindezt elmondta. Az utánközlés előtt némi stílus- és helyesírás-javításnak vetettük alá az anyagot; tartalmi változtatást nem eszközöltünk.

"Tegnapelőtt beszéltem egy barátnőmmel, aki Pesten, a Rendőrtiszti Főiskolán tanul. A barátja a békési cigányvajda fia; szintén ott tanul - tehát ő is rendőr lesz. Egyébként normális, szelíd srác.

A hónap elején a barátnőm Békésen töltötte a hétvégét a pasijával. Először volt ott. Meg is lepődött, hogy mekkora gyönyörű nagy házban élnek, nagy autóik vannak. A pasija el is vitte egy körre apukája - a vajda - BMW-jével.

Elmentek több házhoz, ahol a srácnak különböző emberek pénzes borítékokat adtak át. Amikor Réka megkérdezte a pasijától, hogy ezek meg milyen borítékok, a srác annyit válaszolt, hogy ez az apja dolga...

Tehát, hogy ne legyek politikailag korrekt: a k*csög békési cigányvajda, aki a fiát a rendőrtisztire járatja, egy rohadt bűnöző uzsorás. És ha a fia végez, még nagyobb hatalma lesz, mert a fiúcska be fogja védeni az apját. FEJÉTŐL B?ZLIK A HAL!"