Kurucok!

Kb. 200 a vérnyomásom amiatt, ami épp most történt!

Mint ismeretes a mai nap volt itt Budapesten, Újlipótvárosban - a közismert zsidónegyedben -, a Szent István Parkban egy úgynevezett egésznapos rendezvény, tüntetés az állítólagos rasszizmus, antiszemitizmus ellen. Egész nap zsidó és cigány zenekarok léptek fel. Egész nap hallgathattuk mi, akik itt lakunk, hogy szegény romákok mennyire üldözve mennek meg persze megint mi magyarok vagyunk a rohadt rasszisták! Vége lett a rendezvénynek végre és hazafelé kezdtek szállingózni.

A lényeg: majdnem meglincseltek egy motorost a cigányok!

A helyszín: Kárpát utca és Ipoly utca sarka. Az Ipoly utca a Kárpát utca felől egyirányú, ergo az Ipoly utcáról a Kárpátra nem lehet kihajtani.

Erre meg a menetiránynak totál ellentétesen egy 9... igen jól látjátok KILENC CIGÁNNYAL megrakott kb. 15 éves bordó Opel Kadett hajtott ki a Kárpát utcára és ezzel egy vétlen robogóst, motorost teljesen telibevertek.

A motor óriásit csattant a kocsi motorháztetejéről. Mikor a motoros feleszmélt az összes cigány kipattant a kocsiból. 3 azaz három cigány volt a csomagtartóban(érdekes nem?) 6 azaz hat pedig az utastérben.

És most jön a lényeg: a cigányok rögtön nekiestek a motorosnak, hogy mégis mi a francot képzel meg hogy ő volt a hibás, és kb. majdnem elkezdték verni.

Az egyetlen szerencséje a motorosnak az volt, hogy a zsaruk kb. fél percre voltak a már említett rendezvény miatt és kivételesen azonnal odaértek.

Hadd ne mondjam a cigányok ahogy meglátták, hogy jönnek a zsaruk azonnal el kezdtek szétfutni, úgy kellett őket összefogdosni a környező utcákból. Amúgy a kocsit egy 17 éves tetves vezette, aki ráadásul tök részeg volt és lazán elsétált. Egyedül csak a hátul utazók nem futottak el, ezek a kölyök apja meg anyja meg talán egy lánytestvére volt.

A hab a tortán pedig, hogy a fater kezdte el mondogatni, hogy ő vezette, nem a gyerek, akit természetesen nem fogtak el, ráadásul a cigánykurva mutter, vagyis az anyja meg szokás szerint neki ment a rendőröknek és szájalt, hogy aztán a rendőrök mégis hogyan és milyen stílusban mernek beszélni vele meg a fiáról. Szószerint el kezdte lökdösni a rendőröket... akárcsak nemrég Érden, nemde?

Az eredmény: összesen 3 cigányt fogtak el abból a 6-ból aki szétfutott, ugyebár 3 maradt ott a kocsinál, fater, mutter meg a tesó, aki ráadásul rohadt nagy hassal terhes volt. Valószínűleg újabb forrás a pénzszerzés végett.
A motorosnak rögzíteni kellett a nyakát, plusz nyílt kulcscsont-törése van. A baromi nagy szerencse, hogy a mocskos cigányok miatt ezer rendőr biztosította a környéket, amúgy meg várhattuk volna, hogy mikor érnek ide.

Milyen orszában élünk? Mikor lesz már ennek vége? Hogy lehet, hogy még a cigányoknak áll feljebb, amikor menetiránynak szemben ezerrel kihajtanak és majdnem megölnek egy ártatlan, szabályosan közlekedő motorost???

Elnézést a csúnya beszédért,  nyugodtan korrigáljátok, de adjátok ezt közre a lapotokon, kérlek szépen. (Kuruc.info: egyvalamit kérnénk az amúgy jól helyesen író Olvasóktól [mint jelen levelezőnk is]: igyekezzünk mellőzni a felkiáltójeleket; azokat tényleg csak akkor használjuk, ha szükséges. Jelen cikkben is szinte minden mondatot felkiáltójel zárt le, amit sok időnkbe tellett mind átírni pontra. A Hírszerző díszcigánya, Balogh Artúr, minden egyes cikke címét [és a szövegtörzs számos mondatát] felkiáltójelezi; mi ne tegyük ugyanezt.)

Nagyon szépen köszönöm: Mr. E