Idézgessünk egy kicsit a Wiki “A kandadai bevándorlás gazdasági hatása” szócikkéből:

“Az egész világon (leszámítva néhány városállamot és kis szigetet) Kanadában a legnagyobb a bevándorlási ráta. 2004-ben 235,824 bevándorló érkezett az országba. Kanada abban a tekintetben is kitűnik a nyugati államok közül, hogy aktívan támogatja a bevándorlást, ráadásul ez a támogatás elmúlt időszakban még tovább is nőtt. Az összes nagyobb politikai párt egyet ért abban, hogy ezt tegyék. A jelenlegi konzervatív vezetés nem kívánja a bevándorlás korlátozását. A miniszterelnök, Stephen Harper, azt nyilatkozta, hogy még tovább emelik a bevándorlási rátát, minden eddiginél magasabbra. Az előző liberális kormány is erősen támogatta a bevándorlást, és évi 20 ezerrel kívánta növelni a rátát. A magas bevándorlási arányt gazdasági szükségszerűségekkel magyarázzák: azzal, hogy fenntartsák a gazdaságot és ellensúlyozzák a társadalom elöregedését. 2004-ben a Royal Bank felhívást tett közzé, hogy 30%-kkal 400 ezerre emeljék a bevándorlási rátát, hogy bizotsítsák a töretlen gazdasági fejlődést.”

Látható tehát, hogy ha valahol, hát Kanadában tárt karokkal várják a bevándorlókat, mert munkaerőhiányuk van. Felvetődik hát a kérdés: szegín romákokat miért utasítják állandóan vissza, és párszáz (hol van ez az évi 400 000+ bevándorlótól, Istenem…) “menekült” miatt képesek újra bevezetni a vízumkényszert a forrásországokkal szemben. Tán rossz, hanyag, megbízhatatlan munkaerő lenne a roma? Érdekes, mi eddig – a balliberális cigányfajvédők, médiumok, cigányvezetők szájából – úgy tudtuk, hogy szegínek dolgoznának, ha nem lennénk rászísták, és adnánk nekik munkát, nem rekesztenénk ki őket. Nos, Kanadába tárt karokkal várnak mindenkit dolgozni, mert még most is munkakerőhiányuk van. A mokkák viszont, valamiért nem kellenek nekik. Vajon miért? Tán mégsem lenne az igaz, amit állandóan hallanunk kell: az, hogy szegínromákok dolgoznának, ha lenne mit?

A kérdés, természetesen, költői. Ahogy azt már számtalan cikkünkben igazoltuk (kezdjük pl. EZZEL, és kövessük a hivatkozásokat korábbi cikkeinkre), a deviánscigányok akkor sem dolgoznak, ha van  munkahely. És, ha nagy kegyesen el is mennek melózni, munkájukban általában semmi köszönet nincs. (Nem véletlen, hogy a finnek egyszerűen automatikusan megadják nekik a rokkantnyugdíjasi státuszt, amint betöltik a 18-at.) Ezt a kandadaiak is jól tudják – ezért tiltakoznak kézzel-lábbal a mokkaimport ellen.

Kuruc.info – A.S.

Kapcsolódó cikk: Elege van a csehországi cigányokból Kanadának - visszaáll a vízumkényszer