Balogh Artúr, a kontraszelektált idióta (blogja, hasonló mélybölcsességekkel, ITT), a balliberális, “mértékadó” Hírszerző díszcigánya, az egész felsőoktatás szégyene, akit egyenesen cigányprogram megírására kértek fel a balliberálisok, megint kitett magáért – ITTENI cikkünkre próbált reflektálni. A maga “szintjén”, természetesen.

Idézzük (eredeti ITT - a kommentárokban is jól “elküldik” szegínt) és kommentáljuk.

Artúrunknak van amúgy egypár egyéb, szintén figyelemre méltó, az utóbbi időben megjelent cikke, felvetése, amelyeknek nem szenteltünk külön cikket, de most megemlítjük. ITT például azt követeli, hogy ezentúl minden fehérbűnöző származását tüntessék fel a hírekben. Ezzel egyetértünk; azzal a feltétellel persze, hogy ez a szabály kivétel nélkül mindenkire vonatkozzék. Hadd lássuk, immár hivatalos forrásból, hogy a cigányok részaránya igazából mekkora a durva életellenes bűncselekményekben. (Hadd utaljunk arra, hogy bár budapesti részarányuk lényegesen alacsonyabb, mint az erőse[bbe]n fertőzött északkeleti, ill. délnyugati régiókban, ráadásul ez nem idei adat [azóta, a cigányság további elszemtelenedésével, csak tovább romlottak ezek az arányok], a 2006-os és 2007-es statisztikák szerint Budapesten a fiatal/gyerekkorú gyilkosok 82%-a ork. Egyéb, hasonló, hivatalos statisztikák ITT, és, ugye, ne feledjük el az ominózus 1300 csonkolást / megnyomorítást / gyilkosságot sem.) Ha már a nyugat-európai (pl. a finn – lásd EZT és az onnan induló hivatkozásokat) sajtó megírja a cigánybűnözők származását, akkor tegyük ezt meg mi is. Csak, hogy tisztán lássunk abban a kérdésben, kinek, melyik kisebbségnek a “kultúrája” bűnözőpártoló és összeférhetetlen a többivel. Ha esetleg valakinek az ITT idézettek nem lennének eléggé meggyőzőek.

ITT meg kőkeményen, “csontig” benyal Artúrunk a zsideszes Schmidt Máriának annak múltkori cigánypátyolgató, a Zsideszre igen rossz fényt vető “tanulmánya” okán. Ha valaki esetleg kételkedett volna abban, hogy a fideszes cigányok valóban olyanok, mint Balogh Artúr... Na, az ilyenek garantáltan megvétóznak, ellehetetlenítenek majd bármiféle változtatási kísérletet, ha a Fidesz lesz (egyedül) kormányon. Hazájának jót akaró ember nem is szavazhat Balogh Artúr kedvenc pártjára.

Az eredeti cikk:

Mélytorkon a Kurucos Nácik!

Ezt is megértük! Túl sok a magasan képzett agyoniskolázott cigány! Szegíny Kurucok vinnyoghatnak.

Bár ők csak az olyan cigányokat szeretik aki a segílyért állanak sorba vagy közmunkán vannak a Monoki Analfabéta Rémnél.

Kuruc.info: ezt miből gondolod, ostoba? Semmi ellenvetésünk nem lenne azellen, ha a cigányok mind (de legalábbis olyan arányban, mint mi) egyetemre járnának. Normális egyetemre persze, értékteremtő, az országnak hasznot hozó szakmát tanulva. Például: orvos, mérnök vagy (normális, nem romológus és a többi szemét kar/szak) tanár. Nem jogász, nem ügyvéd, nem cociológus, nem romológus, nem politológus (Artúrunk, aki magát csak szerényen “poltikai szakértőnek” nevezi, maga is ez utóbbinak tanul). Miért ne lenne az az érdekünk, hogy a cigányságból rendes, dolgozó, értékteremtő, adófizető nép váljon, akikre nem sok adónk megy el, akik nem késelnek, gyilkolnak meg bennünket? Miért jobb az nekünk, ha marad a mai, bűnöző, segílyes, az adónk jó részét közvetlenül-közvetetten lenyelő, deviáns kisebbség?

A 200 beprotezsált cigány témája valahogy teljesen más. Egyrészt: ahogy az
INNEN  is kiderül, még csak véletelenül sem akarnak a fajtájukkal foglalkozni, hanem a minisztériumokba igyekeznek, hogy ott lébecoljanak. A cociálisba és az oktatásügyibe. Azaz: ezek sem fognak normális, értékteremtő munkát végezni. Legyártanak majd egy csomó, a kutya által el nem olvasott, ugyanakkor az adófizetők által busásan megfizetett jelentést szegínromákok kirekesztéséről, a magyarok rászízmusáról. Igen, valóban erre van szükség, amit még a polkorrekt, SZDSZ-es, zsideszes Sólyom is elismert. Ráadásul mindezt létszámstop és gazdasági mélyrepülés idején, a fehérek kontójára, úgy, hogy lényegesen szerényebb képességűek munkát kapnak, csak és kizárólag azért, mert cigányok. A sokkal rátermettebb, iskolázottabb, szakmájukhoz jobban értő nemcigányok elől elvéve a munkát. Ne feledjük, hogy Artúr maga jelentette be, hogy cigányprogramot ír. Vajon ki kérte fel? Csak nem ő is a párszáz munkába álló mokka között van? Vajon megérdemel egy ilyen, se helyesen írni nem tudó, se idegen nyelveken nem beszélő, a “szakmájához” nem értő, elképesztően buta ember egy ilyen jól fizetett, állami munkahelyet? Biztos, hogy nem lenne nála jobb, rátermettebb, műveltebb, iskolázottabb munkaerő? És akkor még örülhetünk, ha nem sikkasztanak, mint oly sok, szintén magas pozíciójú fajtabelijük (Kolompár Orbán, szinte az összes OCÖ-s, Borovszky Tímea stb.)
Mellesleg, Szepessy állítólagos analfabétaságát mire alapozod, Artúr?

A Gádzsó társadalomnak és rendszernek engednie kell , mert beláthatatlan következmények származhatnak abból , ha továbbra is zárva tartják a cigány értelmiség előtt, a minket mára jogosan megillető helyeket.

Kuruc.info: jogosan miért illetne meg benneteket bármi is? Először talán iskolába kellene járni. De nem, a cigányok túlnyomó többsége még azt sem akarja. Hadd utaljunk megint a Mozgó Világ kihagyhatatlan cikkére. Deviánsék még a fajtabelijüket is terrorizálják, ha az igyekvő, szorgalmas, hát még a “parasztokat”… Saját magukat, a közülük kiugrani kívánókat fosztják meg attól, hogy valamilyen képesítést szerezzenek. És még nekik van pofájuk a számarányuknak megfelelő számú, jól fizetett, illusztris, "nyugis" munkahelyet követelni, miközben a túlnyomó többségük még írni-olvasni sem tud. Nem csupán nálunk, még a világelső közoktatású, a mokkák felemelésébe irdatlan pénzt (feleslegesen) belenyomó Finnországban is.
Amúgy mik azok a “beláthatatlan következmények”? Fenyegetsz, Artúr? Igencsak elszaladt veletek a ló. Nem csak veled – minden más, a magyarok kiirtását ígérő “raj” fajtatársaddal is.

Megint egy újabb tabu dőlt le azzal , hogy jelképesen 200 cigányt kívánnak felvenni, (szerintem még 1000 is kevés lenne) a közigazgatásba és kiderült , hogy több mit két és félszer annyian jelentkeztek mit amennyire számítottak.

Kuruc.info: 1000? Hiszen összesen nincs annyi cigány diplomás…

Az ismerőseim közül viszont a legtöbben be sem adták, mivel már a harmadik napon 200 fölött volt a jelentkezők száma.

Kuruc.info: aha. Aztán meg vinnyogtok, hogy nincs meló. Tipikus.

Amikor Brüsszelben voltam akkor a EP képviselők arcára fagyott a mosoly , mikor megtudták azt, hogy Magyarországon hány cigány tanul egyetemeken és főiskolákon.

Míg Barcelonában 1 Cigány származású szerepelt a felsőoktatásban addig itt Magyarországon ugyan abban az évben több mint 1500 – an voltak cigányok a felsőoktatásban.

Kuruc.info: mondd csak, Artúr, mind ugyanolyan “színvonalon” vegetál, mint te, és ugyanazokra a kamuszakokra (romológia, cociológia, politológia, filozófia [ld. TGM] stb. – érdekes, műszakin vagy orvosin talán ha évfolyamonként egy mokka van) jár? Mert akkor értjük, hogy lehet 1500 cigány az egyetemeken. Ha Artúr végzős (ötödéves) lehet, az a Balogh Artúr, aki még azt sem tudja (lásd alább), hogy Ausztriában nem “osztrákul”, hanem németül beszélnek (édes Istenem! Ezért az én általános iskolámból, még az átkosban, páros lábbal rúgták volna ki a delikvenst!), akkor nem nehéz elképzelni, hogy a többi cociológiát, romológiát és a többi, igen “hasznos” témát "tanuló" cigó is ilyen szinten áll.

Tegyük gyorsan hozzá azt is , hogy a nyugati országok egyetemeire KÖNNYEBB a bejutás, mint a magyarországi egyetemekre.

Bécsi egyetem elkezdéséhez még osztrákul sem kell tudni! (Kuruc.info: ehhez az “Ausztriában osztrákul beszélnek”-dumához nem kell különösebb kommentár… lásd még: felkészültség, szakértelem, műveltség. Arti esetében idézőjellel.) A nyugati országok egyetemeinek nagy részében még a tandíj is kevesebb, és sokkal több támogatást kap egy hátrányos helyzetű.

Szóval a cigányok tartották magukat a szavukhoz és tanultak, tanulnak, és mára két három diplomások , és három - négy nyelven beszélnek!

Kuruc.info: Artikám, a cigányok hány százaléka beszél úgymond három-négy nyelven? Mert hogy te nem tudsz se angolul, se németül, az egyszer biztos. Még az alapszavak helyesírását sem ismered (pl. “mein”, “Führer”, “judgement”, “black” stb.) Se magyarul. Hát a többi fajtabelid? Nos, Arti, ha valóban ennyi diplomásotok lenne, valóban ennyi nyelven beszélnétek, valóban úgy viszonyulnátok a tanuláshoz, ahogy állítod, akkor ma nem kéne cigánykérdésnek lennie. Mindegyikőtök dolgozna, nem várna segílykére, nem bűnözne. Valahogy nem ezt látjuk...

Jogos lehet a kérdés hogy miért jeleneik meg ennyire koncentráltan Magyarországon a cigány értelmiség ?

Ennek az okai a Trianoni határokban keresendőek, hiszen a határokon belül maradtak azok a cigányok, akik már akkor is a közép- európai és az európai cigányság elitét adták.

Ezért a magyarországi cigányság tudása és kultúrája Egyetemes a cigány kultúrkörben! Ez a Kuruciknak ahogy látom keményen megüli a gyomrát, de csak szokjanak hozzá a mélytorokhoz!

Kuruc.info: ti, magyarországi cigányok, mint “elit”… egyrészt: lásd fent. Másrészt: egy fokkal nem vagytok jobbak, mint finnországi, felvidéki, erdélyi, bolgár, csehországi, spanyolországi, franciaországi, amerikai stb. tezsvíreitek. Ugyanúgy raboltok, gyilkoltok, ugyanúgy veletek vannak tömve a börtönök, ugyanúgy gyűlöl benneteket minden “őslakos” minden egyes országban (konkrét példák, hivatkozások ITT).
Balogh Artúr
Kuruc.info - A.S.