Már régebben is megírtuk, hogy Balogh Artúr, a közismert cigány blogger (blogjai között a legnagyobb forgalmú, és – szemben a hírszerzős “anyablogjával” – pár, a többiekre tekintettel nem lévő felhasználó által olvashatatlanná össze nem szemetelt, “floodolt” példánya ITT) többször is kijelentette, hogy konzervatív-liberális (értsd: zsideszes) a világképe, és apja, a nyíregyházi OCÖ vezetője, szintén ezt a pártot favorizálja és/vagy annak színeiben politizál.

Számtalanszor (pl. ITT) rámutattunk arra is, hogy olyan pártoktól, amelyekben ilyen emberek nem csupán tagok, hanem egyenesen vezető pozícióban lehetnek, egyszerűen az égvilágon semmi nem várható. Ha van is a pártban pár normálisabb ember (általában helyi, vidéki szinten), az ilyenek, a sok lúd disznót győz-alapon (pl. leszavazással), nem engedik majd érvényesülni őket. Ezek minden egyes, a cigányoknak a cigányfertőzött EU-országok többségéhez (olaszok, finnek, szlovákok, franciák stb.) hasonló elbánást biztosító, azaz azokat kőkeményen befenyítő törvénytervezetet, szigorítást meg fognak vétózni. Még egyszer elismételjük: ahogy az előző három év önkormányzati hatalma birtokában sem csináltak semmit, ezentúl sem fognak. “Furcsa”, hogy még az LMP-s Mali Zoltán is sokkal többet tett/tesz a cigánybűnözők ellen, mint az állítólag tőlük jobbra álló, “nemzeti” Zsidesz, amelynek nagyságrendekkel több önkormányzati döntéshozója van, nem? Hol is áll a Zsidesz, ha még egyes LMP-sek is normálisabbak? (Most nem Szepessy Zsoltról, meg persze Érpatak jobbikos polgármesteréről beszélünk, csupán a Zsidesznek az LMP-hez viszonyított helyét próbáljuk betájolni.) Ahogy az is, hogy Schmidt Mária, a párt egyik vezető ideológusa, a HVG-ben nyíltan cigányfajvédő anyagokat írkál, igazolva, hogy nem kell a pártban ahhoz valakinek feltétlen mokka származásúnak lenni, hogy úgy fogalmazzon az ügyükben, mint egy balliberális cigányfajvédő.

Megjegyzés: Balogh Artúr mellett van itt még egy másik közismert “megmondóember”, aki az utóbbi időben látványosan törleszkedik a párthoz, miután a múltkor, az EP-választáson, a Száva Vince-Kolompár Orbán-féle MCF-fel csúnyán megbukott. Ez nem más, mint Magyar Elemér, aki többek között a tarnabodi bűnözőcigányokat védi. (Róla még lásd még EZT és EZT; valamint, használjuk még a keresőt a jobb felső sarokban is. Számtalan cikkét szedtük már darabokra.) Nos, Elemérünk szinte minden egyes, újabb aktuálpolitikai cikkében (a Jobbik gyalázása mellett) az MSZP-t és az SZDSZ-t támadja és a Zsideszt élteti. Ha valaki nem hiszi, olvasgassa a blogját. Ennek a nagy baloldal- (és Jobbik-)ellenességnek valószínűleg meg is lesz a jutama egy esetleges Zsidesz-kormány alatt – az ilyen cigányfajvédők kerülnek majd vezető / döntési pozícióba az Igazságügyi Minisztériumban. Biztos, hogy ez kell nekünk? Biztos, hogy a Zsideszre kell szavaznunk jövőre, és nem arra a pártra, amelynek a döntéseit nem fogják az ilyen alakok befolyásolni, mert még mutatóban sincsenek a házatáján?

A következőkben egy olvasónk levele olvasható, amely egy birtokába jutott e-mailt idéz, amely egy, a közelmúltban egy “zsidózás” miatti kizárás kapcsán veti fel, a párt miért nem teszi ugyanezt Artúrunkal. A levélírónk által idézett mailt dőlt betűvel szedtük. Az egyedüli általunk eszközölt változtatás az eredeti, a helyi fidelitásos fickó nevének elrejtése, hogy ne induljon ellene hajtóvadászat, hogy szájára merészelte venni a Fidesz számára szent és sérthetetlen Balogh Artúr nevét. Természetesen: név a szerkesztőségben…

Sziasztok Kurucok!

Nem tudom igaz-e, de gondolom tudjátok ellenőrizni. (Kuruc.info: tekintve, hogy Artúr mindig is zsideszesnek vallotta mind apját, mind magát, finoman szólva egyáltalán nem kizárt, hogy ő maga is Zsidelitas-tag…)
Az alábbi emil került a birtokomba. Ebből az derül ki, hogy míg egy ártatlan, héberek rovására elküvetett vicc (vö.: ki állítja össze a fővárosi szdsz listáját? Schindler :D) miatt kizárhatnak egy VII. kerületi Fidelitas-tagot, addig Balogh Artúr megfelel a VIII. kerületi Fidelitas irányvonalának... 

"Sziasztok!

Ha már ennyire belejöttünk a kizáratósdiba akkor engedjétek meg, hogy felhívjam figyelmeteket egy következő delikvensre, aki történetesen szintén blogot ír és jelenleg a józsefvárosi csoport tagja. Tagtársunk nem más mint a közismert cigány blogger Balogh Artúr, akinek a blogjába ha néha beleolvastok akkor folyton folyvást azzal találkozhattok, ahogy ő magyarok (gádzsók) és cigányok közötti polgárháborút vizionál, valamint a cigányságot a törvények semmibevételére, bűncselekmények elkövetésére buzdítja. Az erzsébetvárosi esettel ellentétben, ahol nem is lett publikálva a kiváltó ok, álljon itt sok közül az egyik blogbejegyzéséből vett idézet:

"Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények. Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni. A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait. A cigány jogosan lop." (
Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök! - blogbejegyzés)

A további bejegyzésekből áradó gyűlöletkeltés különösen érzékenyen érint minket Józsefvárosban, ugyanis a fenti tevékenységet egyértelmű bátorításnak érezhették azok akik a közelmúltban rasszista indíttatással megtámadtak egy főiskolást azért, mert be merészelt menni az "Ő" utcájukba.

Ezek alapján tehát amennyiben komolyan vesszük saját értékrendünket és kettős mérce nélkül, egyenlő módon ítéljük meg az ilyen jellegű nyilatkozatokat, akkor csak az fogadható el számunkra, ha Balogh Artúr esetében ugyanolyan villámgyors eljárás végén ugyanez az eredmény születik és a hírügynökségek erről ugyanúgy tájékoztatva lesznek ahogy ezt tegnap a Fidelitas vezetősége az erzsébetvárosi eset kapcsán szükségesnek érezte.
(Kuruc.info: Kíváncsiak vagyunk, kizárja-e a Zsidelitas Balogh Artúrt, vagy, ahogy eddig is, azonosul “értékrendjével”, uszításával. Van egy olyan tippünk, hogy Artúrunk marad.)

Szeretnénk továbbá kifejezni szolidaritásunkat az Erzsébetvárosi csoporttal - mindamellett, hogy elítéljük az antiszemitizmus és a rasszizmus minden formáját - ugyanis a valóban statáriális eljárást méltatlannak tartjuk, különösen annak fényében, hogy ezzel egyidőben zajlott anyapártunk szimpátiatüntetése Molnár Oszkár mellett...

Üdvözlettel:
XY
Józsefváros
"