Balogh Artúr, Orbán és Navracsics tanácsadója, a Fidesz egyik főcigánya, akit még azután sem rúgtak ki a pártból, hogy országos botrányt kavart mokkabűnözés-mosdató írásaival, megint kitett magáért. Legújabb cikkében (ITT van) felháborodottan ír amiatt, hogyaszondja a “cigányságra” 157 évet mértek ki, és hogy a bírók biztos rászísták.

Nem, Artúr, nem azok. Még akkor sem lettek volna azok, ha kivétel nélkül minden, legalább nézőként jelenlevő cigányt (minimum mint pszichikai bűnsegédet) életfogytra hűvösre vágnak. Ehhez képest a három életfogyt igencsak “soványka”, és pont az általad vélelmezett rasszizmusnak mond ellent.

Ahhoz meg külön gratulálunk, hogy ezen írásával is igazolta Balogh Artúr, hogy a cigányság még csak véletlenül sem veti ki magából a gyilkosokat. Eleve az, hogy a védelmükben rászístázós cikket írt, sokatmondó. Az méginkább az, hogy a következőt írja: “157- évet szabtak ki a cigányokra a cigányságra !” Nemcsak a gyilkosokra: a teljes cigányságra...

Természetesen Artúr nincs egyedül. A cigányvezetők egyöntetűen kiállnak a liszkai gyilkosok mellett. Nézzük pl. Romano Rácz Sándort, a magyarországi mokkák egyik vezetőjét, azok egyik hangadóját, aki szintúgy nem hazudtolja meg vezető, hangadó fajtatársait (lásd EZT, EZT és EZT). Mire panaszkodik Rácz “úr” legújabb, nov. 8-i, a HVG-ben megjelent cikkében? Idézzük: "Az ítéletre váró olaszliszkai gyilkosok nyilvánvalóan egy pszichológiai durrdefekt áldozatai. Reméljük, a bíróságnak lesz elég erkölcsi ereje szembeszállni a vérszomjas cigánygyűlölők elvárásával, és ítélete meghozatalánál legalábbis nem súlyosbító körülményként veszi figyelembe a zavart tudatállapotot, s azt, hogy 15 évvel ezelőtt ugyanott, hasonló körülmények között, de akkor valóban halálra gázoltak egy kislányt, két jelenlegi vádlott húgát.  … Bár három éve épp csak elsodorta, nem gázolta halálra a cigányok lakta utcán átszáguldó tanár kocsija a kislányt, az idegekben elraktározódott korábbi trauma miatt a rokonok hosszú percekig azt hihették, hogy ez a gyerek is meghalt. (Egyébként nem emlékszem rá, hogy az autó sebessége a per folyamán szóba került volna.)" Igen, ez Rácz is ugyanolyan, mint a többi szenny:

-    Szögi eleve lassan (kb. harminccal) hajtott, amit számtalanszor a sajtó is megírt. Ezt (is) elhazudja Rácz - arról nem is beszélve, hogy száguldozásról hazudozik ez az ember alatti lény.

-    Elsodrásról sem volt szó – mint a per során kiderült, a lányt még csak nem is érintette Szögi kocsija

-    “zavart tudatállapot” – a szokott cigány védekezés. Mindig és mindenkor erre hivatkoznak. Példának okáért a sajóbábonyi gyilkosság során – infó ITT. Természetesen Romano Rácz ezt az “érvet” is beveti.

-    Megint előjött a 15 éve elgázolt cigány témája – ezzel (is) mentegeti a gázolókat Rácz. “Természetesen” nem veszi figyelembe, hogy

a.    A jogállam nem ismeri az önbíráskodás fogalmát, márpedig ő itt pont azt magyarázza, hogy ez a tett igenis helyes volt.

b.    Ha már valóban történt egy ilyen haláleset, akkor talán azt is megkérdezhetnénk: a helyi szülők miért nem úgy nevelték a kölykeiket, hogy ne rohangáljanak át az úttesten úgy, hogy előtte nem néznek körül?

Hasonlóképp: nem láttuk például a Roma Polgárjogi Mozgalom elhatárolódását, bocsánatkérését vagy egyenesen azt, hogy a lincselésben részt vett RPM-eseket (többek között Horváth Dezső) kivágták volna, ahogy egy magyar szervezet azonnal megtenné. Nem.

Érdemes szemezgetni a Balogh Artúr (vagy kebelbarátja, hű elvtársa, Száva Vince főmaffiózó talpasa, Radics Béla) által, álnéven írt megjegyzésekből (az eredeti cikk alatt vannak) is. “Szögi Lajos megérdemelte,remélem több is jön utána.ilyen retkeket ki kell irtani. A nép haragja ha beindul ilyen.” Ehhez nem kell túl sok kommentár… Cigányok, na.

Kuruc.info – A.S.