Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért08:20 Kutatók: egyre több állatbetegség terjedhet át emberekre, ez a járvány is "előrelátható volt"08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

CB, Sajóbábony: a TV2 kipakol

Reklám

Frissítés: Egyik olvasónk, G. András, feltöltötte magához a két évvel ezelőtti gyilkossággal kapcsolatos videót. Aki esetleg nem tudná, mivel kapcsolatos anyagról van szó, kövesse az alább, az eredeti cikk "Kapcsolódó cikkek" szekciójában szereplő két hivatkozást.
 
 
Eredetileg írtuk (2008.03.31. 20:42): Sajóbábony – kinek kell bemutatnunk? A még kisebbségben levő cigányság már most terrorban tartja a magyarokat, akik – utolsó lehetőségként – a halálbüntetés visszaállítását követelik, különösen most, a legújabb, romák által elkövetett gyilkosság után. A TV2 riportja következik, amely jelenleg ITT, ill. ITT érhető el (megpróbáljuk majd ide is beilleszteni).
Pár idézet / gondolat:

A gyilkos családja, amit sokáig mutat a kamera, természetesen cigány.

Azok a gyilkosságot kommentálva a szokott szöveggel jönnek: “Be volt gyógyszerezve [a gyilkos], be volt rúgva, azért tette” – Istenem, hányszor hallottuk már ezt az “érvet”!

Parasztozást is jócskán hallunk (5:24): “Nem kéne összevegyíteni a cigányságot. Meg parasztba [fehérben] is van ám olyan!” (1. Arányok, angyalom, arányok! 2. Ha valaki esetleg bizonyítékot keres arra, hogy a cigányok egyszerűen csak alsóbbrendű parasztnak tartják a fehéreket, nesze.)

A fiatalok isznak, randalíroznak, jogosítvány nélkül vezetnek”, “Nekik [a rétinégereknek] csak élniük kell, nekünk [a fehéreknek] dolgozni is”.

A polgármester (6:20): “Beadja a szociális bizottsághoz a kérelmét segélyre, és közbe a ****-ban hirdeti, hogy “Bejárónőt keresek”. Hát van képe hozzá”. (Más interjúban is elmondta ugyanezt a polgármester; akkor hozzátette azt is, a cigányluvnyának ahhoz is volt képe, hogy beleírja a hírdetésébe, fizetés segélyosztás napján.)

Kiderül az is (6:29), hogy az elmúlt húsz évben három gyilkosság történt, amely mindegyike egyszerű rablásnak (!) indult (vesd össze: indokolatlan brutalitás, mint a cigánybűnözés egyik legismertebb jellemzője). “Ez a szám tulajdonképpen nem kirívó, ha az országos adatokkal hasonlítjuk össze” – így a TV2. Erre csak azt tudjuk mondani, amit már annyiszor elmondtunk: miért van az, hogy a ballib médiumok az elmúlt 18 évből csak három olyan esetet képesek felhozni, amiben fehér gyilkolt (minden esetben bűnöző) cigányt. És most a TV2 is elismeri azt, hogy a cigányok által (jellemzően) fehérek ellen elkövetett gyilkosságokból sokkal-sokkal több van. Ha már például a 82%-os budapesti arány nem lenne elég. Köszönjük, TV2!

“A polgármester szerint az egyszerű hétköznapokban sem működik a békés egymás mellett élés. A bolt előtt, ha vesznek szeszesitalt [Kuruc.info: segílykéből vagy éppen lopott, rablott pénzből], azt megisszák, és utána nagy hangon vonulnak ide-oda… és akkor ez persze, hogy irritálja az embereket”.

Kiderül, amíg Sajóbábony nem város, addig saját rendőrörsöt sem kap. Közben [7:10] a képen egy fát szállító utánfutót vizsgáló rendőröket látunk – tovább folyik az erdők letarolása és a fa jó pénzért való, maffiaszerű értékesítése, ahogy Zajkon láttuk?

Kapcsolódó cikkek:

Sajóbábony: büdöscigó csak beleröhög a kamerába: "gonoszok vagyunk, és leszünk" + videó

Nem állítják vissza a cigány-halálbüntetést 
Kuruc.info - Arppi S.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready