Az alább látható, a cigányok által megtámadott, majd utólag ugyanazok által uzsorásként beállított MSZP-s (!) boltvezető és Vona Gábor beszélgetését megörökítő (eredetileg BOON-os) videót főleg 3:50 körültől érdemes nézni:


-    [Vona:] És azóta [a boltbeli cigánytámadás] mi van?
-    [Müllerné:] Szerintem most némi fenyegetettség van a romák részéről… énszerintem, de biztos hogy előbb-utóbb orvosolni fogjuk…
-    És ki fél itt Sajóbábonyon Ön szerint? A cigányok félnek vagy a magyar emberek?

-    [Nagyon lassan bukik mindez ki belőle; látszik rajta, hogy küzd az érzéseivel, kimondhatja-e a kimondhatatlant:] Hát… énszerintem a magyarok félnek. Hisz a magyarokat ölik meg, a magyarokat rabolják ki…

Ehhez csak azt fűzzük hozzá, amit már jópárszor megtettünk: talán nem véletlen az, hogy szűk két évvel ezelőtt a cigánybűnözés miatt egyenesen a halálbüntetés bevezetéséért kilincselt az MSZP-s (!!!) önkormányzat. Azok után, hogy egy cigány, amikor rajtakapta őt a ház gazdája egy betörés során, azt péppé verte és gerincét eltörte, majd megölte. Ráadásul, ahogy azt még a zsIndex (!) is kénytelen volt elismerni, az eset után a cigók még csak véletlenül sem “vettek vissza”.

Ennyit a kormány “dej’szen nincs [cigány]bűnözés a településen!”, tételesen ITT megcáfolt hazugságáról. Egyáltalán: van olyan, a cigányokkal kapcsolatos állítása ezeknek, amelynek ne az ellenkezője lenne igaz? Tartunk tőle: nincs... Talán nem véletlen a nagy titkolódzás, a vizsgálati anyagok évtizedekre való titkosítása például a kiskunlacházi Horák Nóri-gyilkosság, illetve a “cigányvadászok” esetében.

A videó: