Ártatlan Jauzsika
A húszéves cigánybűnözőt, akit Mortimer nevű fajtársa annak idején kardjával keresztülszúrt (és TGM-ék fasisztázásától zengett az egész hazai sajtó, amíg csak ki nem derült, hogy hazugság a szkinhed támadásos meséjük), de sajnos túlélte, most életveszélyt okozó testi sértés kísérletéért ítélte el a Fővárosi Bíróság. A Fővárosi Főügyészség vádirata szerint a Mortimer-ügyben elhíresült tetves cigány és 4, felerészben fiatalkorú társa még 2007. december 18-án hajnali 2 óra tájban megtámadott 3 fiatalt.
A verekedés előzménye egy Tűzoltó utcai diszkóban történt dulakodás volt. A támadók elől két fiatalembernek sikerült elmenekülnie, de a harmadik társukat utolérték és sarokba szorították. Mortimer egykori áldozata és egyik társa teleszkópos acélbotokkal, úgynevezett viperákkal ütött, harmadik társuk pedig ököllel. A földre került sebesültet a vád szerint még össze is rugdosták. A fiatalember koponyája 7 helyen törött be, illetve repedt meg és 2 ujja is eltörött.
Szegény Ártatlan Józsika egy év négy hónap börtönt kapott első fokon.
(FH nyomán)
Kuruc.info: ebben az esetben is felmerül a kérdés: miért csak ennyit kapott a maffiózó? Hadd utaljunk arra, hogy a barcsi srácok egy elcsattant pofonért (!) ennek majdnem a dupláját (!) kapták, letöltendő, másodfokon. Hogy is arányul egy két perc alatt „gyógyuló” pofon egy olyan, társtettesként elkövetett bűncselekményhez, amelynek során az áldozat koponyája hét helyen törik be / reped meg - és még két ujja is eltörik? Miért kap ez utóbbinak az elkövetője feleannyi büntetést, mint egy vélhetően zsebtolvaj vagy a szexuális szolgáltatásait túl rámenősen felkínáló cigányt nevelő célzattal felpofozó fehér? Esetleg ennek az ügynek is az a Vaskuti volt a bírája, aki gyilkos Kozák Rajmundot gyakorlatilag felmentette, a Jauzsikára „támadó” Mortimert ellenben három év tíz hónapra bevarrta, holott még csak véletlenül sem életszerűtlen az, amit ez utóbbi vallott (hogy ti. tényleg védekezett Patai Jauzsika ellen, és ez utóbbi maga rohant bele a kardba)? Fontos kérdések ezek – igen, igencsak itt az ideje annak, hogy szigorúan felelősségre vonjuk a látványosan cigánypárti, azokat felmentő bírákat. Vaskutit is és a heves megyei bírókat (infó ITT) is.

Azt se felejtsük, hogy a Patai família nem szegény, ráadásul budai, azaz úgymond kiemelkedett. (A vidéki putrisok még vadabbak, beszámíthatatlanabbak.) Mégis ezt csinálják – ahogy a magukat megszedett uzsorások is. Nesze neked “szegénybűnözés” meg “nem csinálnák ezt, ha lenne pénzük”...