Ha valahol egy fehér vétkezik, azt azonnal lekapcsolják, és nagyon komolyan megbüntetik. Hadd utaljunk arra, hogy még az olyan bagatell bűncselekményért is lecsuktak egy büntetlen előéletű(!) túlbuzgó környezetvédelmi aktivistát, mint autók karcolgatása (ez nem vicc, tessék elolvasni EZT). Cigányhoz meg még akkor se nagyon nyúlnak, ha az gyilkol vagy másokat tönkrever – hadd utaljunk például a Csepelen randalírozó, a szomszédokat összeverő korcsokra, akikhez még csak ki se jöttek a zsaruk. Vagy akár a mi áldott Kozák Rajmundunkra. (További, hasonló esetek közel sem teljes felsorolása ITT és ITT alul; plusz gyűjtemény a rendőrökre támadó és kivétel nélkül minden(!) esetben felmentett korcsokról INNEN.) Vagy akár Poór Zoltánra, aki már a mostani gyilkossága előtt is próbált rendőrt gázolni, de, tekintettel a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet által is többször kihangsúlyozott cigány származására, még csak véletlenül sem csukták le érte.

Ez a kettős mérce figyelhető meg az alábbi „bűncselekmény” kapcsán is. Fehér a gonosz bűnöző; persze, hogy lekapcsolják. „Bűne”: lámpatest-rugdosás. Miközben ugyanezen a Siófokon még csak véletlenül sem mertek fellépni a Petőfi sétányon bő két évvel ezelőtti megfélemlítő korcsfelvonulás ellen, amit személyesen az országos fővajda, minden cigánybűnöző feje, vezetett. De említhetnék a szintén siófoki talicskához láncolós esetet is.

Apropó, ha már ennél a „felvonulós” YouTube-videónál tartunk, érdemes ott, a videó alatt, kicsit olvasgatni „megtorlo35” írásait. Csak egy három nappal ezelőttit idézünk (a többi is hasonló): „jól teszitek,,,roma tesóim!!!!!!!!! öljetek meg minden paraszt gecit.” Nem sokkal jobb fajatársa, „kitti210990” sem; neki egy jellemző hozzászólása (a helyesírási hibáit nem javítottuk): „Te bödös rohat magyar mivel lennél te kölömb vagy a többi magyar mint a cigányok egyedül ti is féltek de ha ital van benetek akkor erősek vagytok józanul nem ti anya gyilkosok minde magyart felkéne akaztani ti ti bödös magyarok még is be csicskultok minden cigánynak!!!!!Amugy meg magyarország tele van magyar csövesekel azt kéne hogy szégyeljétek.Nem cigány bönözás van magyar bünözés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.  „csibesz100”-tól pedig a következőt olvastuk: „Te is félsz??? Eljön a mi idönk és akkor átveszük az irányitást mert még nálatok 1-gyerek adig nálunk 6-születik végét járja a fajotok fenmaradását”. „Zolika1997” meg (többek között) a következővel lepett meg bennünket: „a kurva anyátokat redvás parasztok [=fehérek] mind meg lesztek öleve [=ölve] az anyátokba visza rakunk titeket”. Ő ráadásul minimum két videóban is látható, így könnyen azonosítható (bár nem kizárt, hogy a többi díszpinty is; az általuk felrakott videókat nem néztük át. Ha valaki, a videóik alapján, bármi érdemleges információval tud szolgálni kilétükről, kérjük, jelezze.)
Ahogy látható, korcsaink immár mindenhol kiirtással fenyegetnek bennünket – nem csak Balogh Artúr, Radics Béla és Villás Lajos blogjain, nem csak a C-Pressen, nem csupán az iWiW-en, MyVIP-en, a központi blogjukban, a Nácik, haza!-n, a Romák Angyalai terrorszervezet honlapján, hanem már a YouTube-on is. Ez egy ilyen nép: nagyon elemükben érzik magukat. Csak azzal nem számolnak, hogy Európa kőkeményen sodródik a szélsőjobbra. Csupán két nagyon friss (a holland mai, a finn kb. egy hetes) hír: mind Hollandiában, mind Finnországban tovább erősödött a fajgyűlölő, EU-ellenes, a bevándorlóbűnözőkkel akár fizikailag is leszámolni kész, „intoleráns” szélsőjobboldal. Hollandiában nagyon úgy tűnik, hogy kormányra kerül pár héten belül; Finnországban pedig a jövő évi választások nagy esélyese és a múlt évi EU-szavazás szavazat-sokszorozás tekintetében hatalmas győztese. A „náci” Sarrazint a németek nagy többsége támogatja. Nagyon cudar világ jön cigányékra hamarosan, amikor tízszer meg fogják bánni minden, ellenünk elkövetett bűncselekményüket...

A siófoki sztori beszámolója:

Németek randalíroztak Siófokon
Szerdán a hajnali órákban jelentették a rendőrség ügyeletére, hogy külföldi fiatalok lámpatesteket rugdosnak Siófokon a Petőfi sétányon.

A kiérkező járőrök elfogtak és előállítottak két német állampolgárságú fiatalembert, akik ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Az elmúlt hét során ismeretlen tettes Balatonmáriafürdőn, a Balaton partról eltulajdonított egy fűzfához láncolt fa csónakot. Az adatgyűjtés során a marcali rendőrök látókörébe került egy 39 éves helybeli férfi, akit gyanúsítottként hallgattak ki.
(Stop)