Mit kell az alább olvasható első hírről tudnunk? Azt, hogy a cigányvédő zsIndex önkényesen kicenzúrázta a „nagycsalád” szóból a „nagy” előtagot, ne legyen mindenki számára azonnal egyértelmű, hogy megint a cigányok balhéztak. De mi más is várható attól a szennylaptól, amely  a Lakon a cigányok által meggyilkolt néniről EZT írta, meg amúgy is főmunkatársa Miklósi Gábor [„Valahol megint felsír egy [cigány]gyerek” stb.] meg Munk Veronika ["Egyszerűen tökfej ez a Pásztor?!"], és hírhedt az MTI meg a rendőrség „cigányos” híreinek (önkényes) cenzúrájáról (lásd pl. EZT az esetet is)...
Rendőrségi hírek Baranyából

Hat nő, köztük gyerekek és asszonyok verekedtek össze hétfő délután Mágocson a vásártéren, többen látták a csetepatét, és szóltak a rendőröknek. Két nagycsalád először hangosan szitkozódott, majd egymás haját tépték, és percekig egymást rugdalták. Egyiküknél egy vipera is volt, ezt a rendőrök lefoglalták. A verekedésben egy nő megsérült, őt kórházba vitték, kiderült horzsolásai és zúzódásai lettek, nyolc napon belül meggyógyul. Egyelőre négy személlyel szemben indult csoportos garázdaság miatt büntetőeljárás.

***

Három diák úgy összeverte iskolatársát Mohácson, hogy eltörött az orra, súlyosan megsérült. A verekedés hétfő délután egy helyi középiskola előtt történt, két diák megbeszélte, hogy tanítás után verekednek, így rendezik konfliktusukat. Először egymást ütötték, majd két fiú is beszállt, így már hárman ütöttek egyet. A verekedést többen látták, a rendőrök elfogták a verekedőket, ellenük csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

***

Négyen verekedtek össze Cserdiben, a vegyesbolt előtt hétfő délután. Az egyik férfit úgy megverték, hogy mindkét keze eltört. Azt, hogy miért verekedtek, még nem lehet tudni, a rendőrség két férfi ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mindketten őrizetben vannak.

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság