Fotó: MNO
- avagy: úgy éltek, mint a disznó, úgy haltok, mint az eb, és úgy temettettek, mint a szamár -
Amikor minden remény elszáll, marad az erdőirtó balta és a hatlövetű - így érezték magukat ma az egri tüntetők, akik azt remélték, hogy a TEVA, AVIV után a Hospinvest cég és érdekbirodalommal szemben pusztán magyar lélekkel győzedelmeskedhetnek, hogy megmarad az egri polgároknak nagyszüleik által téglajegyből épített kórházuk.

A tét fokát bizonyítja, hogy 150 rebiszest kért a helyi Csák Máté Pest tájáról a hazugság védő egylet és Heves megye védelmére. A Kisgazda Polgári Szövetség szervezésében reggel 7 órától félpályán már lezártak minden bevezető utat Egerben, s a Megyeháza előtt több száz tüntető gyűlt össze, hogy az Egri Markhot Ferenc kórház kerüljön az egri önkormányzat működtetési körébe, ha már a Sós Tamás pártfőiskolás vezetés képtelen annak működtetésére.

Itt lépett a felsorakozott traktorok egyikének platójára Turi-Kovács Béla, a Kisgazda polgári Szövetség elnöke, aki tűzzel töltötte fel a tüntetőket, hogy igazukért a végső kitartásra is készen álljanak. Eljöttek Ágoston Tibor vezetésével a debreceniek és berobogtak traktoraikkal az egerfarmosiak is. Megjegyzendő, hogy Heves megye 18 éves szocialista uralma alatt éppen Sós Tamás volt az, aki nyolc éves regnálása alatt a legtöbbet tette azért, hogy a kórház a jelenlegi lerobbant külsejű állapotába került és ő ezért nem a számon kérendők népes listájára kerül, hanem maga vezényli a kétes hírű Hospinvest kezére való átjátszást.

A pártdebil forgatókönyv lesöpörte azt a lehetőséget, hogy a továbbiakban Debrecennel összefogva Eger üzemeltesse a több, mint kétszáz éves súlyponti kórházat. A Kökény-Kóka-Horváth klán erről hallani sem akart, csinovnyik elvtársuk, Sós Tamás pedig a karhatalmi diktatúra fedezetében levezényelte az aljas üzletet.

Sosem látott rendőri diktatúrát vetett be erre a napra a PÁRTFŐISKOLÁS ELVTÁRS-POLGÁR TAMÁS MEGYEI ELNÖK.

A megállapodástól eltérően csak 50 belépőt biztosított a kórházmentők számára a velejéig bolsevik Tamás, egykori pártfőiskolás és a többit odaadta az elvtársi-vízió nyugdíjas karának, akik már fél kilenckor elfoglalták előlünk a tárgyaló teremmel összenyitott szárnyban a székeket. A pártmatrónák mintegy 40-es létszáma mellett további nehézséget okozott, hogy az ablakokat nem lehetett kinyitni, mert arra Sós Tamás megyei elnök parancsa szerint külön elvtársi rendőr vigyázott. csak akkor adtak némi levegőt, ha valaki összeesett már, vagy az ájulás kerülgette. VIZET UGYANIS NEM ENGEDTEK BE A MEGYEHÁZRA.

Aki jegyet kapott Sós Tamás ingyen cirkuszába, annak egy detektoros kapun kellett átmennie, a szívritmus szabályzóval érkezőket pedig különös kegyetlenséggel kínozták meg. Először is bizonyságot kellett szolgáltassanak betegségükről, majd mikor ezt megtették, elvették tőlük az életfenntartásukhoz nélkülözhetetlen vizet, idős asszonyoktól a kézitáskákat.
(A rohadék komcsiknak nem volt elég a 150 rebiszes lerendelése, még jó pénzért az izraeli IN-KAL embereit is megrendelték a kórházeladás biztosításához. Felbérlésük természetesen a magyar adófizetőktől ellopott pénzből történt)

Mindezt azok után tették, hogy A DEMONSTRÁCIÓ SZERVEZŐJEKÉNT a főjegyzővel aprólékos, minden részletre kiterjedő egyeztetést végeztem. A Kisgazda Polgári Szövetség elleni politikai támadásnak ítélem meg ezt, és jogi elégtételt kérek. Sós Tamás országgyűlési képviselőnek tisztában kellene lenni az emberi jogokkal és a diktatúra üzembe helyezésével számításba kellett vennie az emberi életre veszélyes tényezőket. Ezt ő sárba tiporta, majd fokozta azzal, hogy a mintegy 6x6 méteres terembe, mint rabszolga piacokon látható méretű helyre bezsúfoltak 40, jeggyel rendelkező tiltakozót, továbbá 40 nyugdíjas elvtársat és mintegy 40 biztonsági embert, akik IN-KAL SECURITY legényekből, titkos rendőrökből, civil hekusokból és rendőrségi fotósokból, fogdmegekből álltak.

Mocskos céllal kommunista provokátorokat is beültettek, akik folyamatosan inzultálták a tüntetőket, majd, amikor elszakadt a cérna, az In-kal Security - Sós Tamás követelésére - nem a provokátorokra, hanem a kórház megmentőire rontott. Mi ezeket videóra rögzítettük, tehát SÓS TAMÁS készülhet az ügyvédeivel. Az egész rendőrséget kézi vezérléssel irányította Sós elvtárs. Ő rendelte, ő fizette. De ő is vállalja a súlyos következményeket.

Ez a diktatúra Sós Tamás sajátja jó ideje, mely egyre terebélyesedik. Megálljt parancsolunk neki most, amikor embertelen és megalázó tettéért feljelentjük öt. Először a földi, majd az égi ítélőszék előtt.

Magyarok! Mégis, sok megaláztatásaink közepette próbáljuk megőrizni humorunk, ami ellenük a legjobb fegyver. Ezért is dobtam be a bolsevik lehengerlést követően a mi petíciónkat, egy dobozból előhúzott élő malacot, melynek nyakába a következő mondat volt írva, nemzeti szalaggal átkötve: ÚGY ÉLTEK, MINT A DISZNÓ, ÚGY HALTOK, MINT AZ EB, ÉS ÚGY TEMETTETTEK, MINT SZAMÁR.

Tudjuk ezt és reméljük, hogy így is történik. Bár Sós Tamás nem fogadta el az élő - közelében az egyetlen igazi gerinces állatot, mi hiszünk a Jóisten büntetésében.

Antikominista üdvözlettel:
Szíki Károly