Tele a világ próféciákkal. Vannak köztük olyanok, amelyeket az ember – különböző okokból, árulkodó tényezők miatt – már alapjában nem vesz komolyan, illetőleg vannak olyanok is, amelyek annyira beleilleszkednek a világ menetébe, mintha a globális eseményeket konkrétan hozzájuk igazítanák.
Az alább található videóban ugyanis nem maga a prófécia a lényeg, hanem az, ahogyan és akik előadják. Nem manipulált, agyonvágott felvételekről van szó. A videóanyagban szereplő zsidók valóságosak, létező személyek és egymástól függetlenül mondták el az elhangzottakat különböző interjúk, konferenciák, értekezletek során. A franciáról magyarra fordított változatot most Ön is megtekintheti, az egyetlen, ami sajnálatos, hogy néhol egy-egy szó, vagy félmondat, amelyek a fordító által fel nem ismerhetőek, vagy nehezen érthetőek voltak (...)-al kerültek bele a fordításba. Valljuk be, még maguk a "kiválasztottak" is ritkán beszélnek ilyen nyílt őszinteséggel, még akkor is, ha elsősorban nem politikusokról, hanem rabbikról beszélünk. Nézzük röviden a hátteret!
Úgy gondolom, az, hogy az Európába özönlő migránsáradatot felülről irányítják, ma már inkább számít közhelynek, mint vita tárgyának. A nyilvánvaló rasszbéli különbségek mellett komoly szerepet játszanak a vallási különbségek is, s ez még akkor is igaz, ha a bevándorlókat bontjuk keresztény és muszlim csoportokra (előbbiek lényegesen kevesebben vannak). Az ún. "menekültek" destabilitást, káoszt okoznak az amúgy is leszállóágban lévő kontinensen, meggyorsítva a romlás folyamatát. De kinek/kiknek az érdeke a káosz teremetése? A zsidó ezotéria szerint a "kiválasztott nép" akkor fogja átvenni az uralmat a glóbusz felett, ha a "két nagy oldal", tehát a keresztény, nyugati világ (Edom) és Ismael leszármazottai (vagyis a muszlim világ) egymással vív pusztító háborút, ahol a zsidóság mint "nevető harmadik", győzelmet arat, és eljön a valódi Messiás a Földre. A videóban szereplő egyik zsidó ezt egy kakasviadallal kapcsolatos példával szemlélteti. A "poént" nem lövöm le, de próféciák ide, vagy oda, a példát mindenki JEGYEZZE MEG EGY ÉLETRE.
Most pedig, függetlenítve magunkat a videóban látottaktól és hallottakról, szedjük össze gondolatainkat a világ állását illetően, szedjük össze, hol is tartunk most. Pontosan ott, amiről a videóban is beszélnek. A helyzet pattanásig feszült, a mesterségesen ideimportált elemek brutalitásától pedig gyakran az éles elmék sem látják a fától az erdőt: végső soron kiknek is jó ez a kaotikus helyzet? Kiknek jó, ha feszültséget teremtenek Európában? Emlékezzünk rá, hogy a nyugati világ populista, áljobboldali, ottani kifejezéssel "szélsőjobboldali" pártjai a zsidóságot mint potenciális problémát teljesen levették a napirendről (vagy fel sem tették), kizárólag a bevándorlást merik kritizálni úgy, ahogy. Az ilyen módon létrejött politikai platformok és a zsidóság kvázi szövetsége pedig kiválóan eltereli a figyelmet a probléma valódi hátteréről, mint ahogy arról is hallgatnak, hogy az estek 99%-ában Európába özönlő embertömegek még a harmadik világ mércéjével mérve is az ottani társdalom szemetét jelentik. Addig pedig, amíg a közbiztonság a béka feneke alatt van, és minden súlyosabb következmények nélkül őrjönghetnek az ideimportált elemek, a "nevető harmadik" csendben szövögetheti tovább terveit. Mindenki mindenki ellen, amíg a valódi európai, fehér ellenállást közösen igyekeznek elhallgattatni, akár az említett populista, áljobboldali pártok felhasználásával.
A kicsivel több mint félórás anyag csordultig van olyan mondatokkal, amelyeket érdemes az eszünkbe vésni még akkor is, ha a próféciákban éppen nem hiszünk (ugyanis, akik a nagypolitikát valóban irányítják, könnyen terelhetik arra a dolgok folyását, ha éppen úgy gondolják). Különösen ajánlom a videó végén található rabbi gondolatait, aki egyrészt ördögi, taszító módon nevet a Bataclanban történt (2015) terrortámadáson, másrészt pedig a nyugati ember kiüresedettségéről beszél, akinek bár megvan mindene, mégsem boldog, mégsem akar élni. Utóbbiban igaza van, de arról persze már nem ejt szót, hogy ezt pontosan a folyamatos és tudatos szellemi leépítés okozta, amelyből a zsidók is kivették a részüket.
A magam részéről tovább nem is szaporítanám a szót, a "nevető harmadik" elvében a több mint hatezer éves zsidó létszemlélet és életfelfogás minden egyes rezzenése tetten érhető. Ehhez pedig még próféciára sincs szükség, hogy megértsük. S, hogy a világ valóban ebbe az irányba fog-e kanyarodni? Úgy hiszem, hamarosan kiderül.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
(Ha a videó "megmagyarázhatatlan" módon eltűnne, itt, illetve itt is megtalálható.)
Kapcsolódó: