2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 Felgyújtotta magát egy férfi Fehéroroszországban egy rendőrőrs előtt (16+)16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Ukrajna, 2014 – a háttérhatalom harca a földgázért

Reklám

Ukrajnával kapcsolatban már a kezdetek kezdetén felmerült, hogy megint nem valamiféle spontán népi elégedetlenségi mozgalomról, hanem a háttérben álló, baljós erők méregkeveréséről van szó, melynek célja az erőforrások feletti uralom megszerzése.
Íme a részletek:
A Burisma egy Ukrajnában működő olaj- és gázvállalat. 2002. évi indulása óta ez a vállalat gyorsan Ukrajna legnagyobb független gáztermelőjévé nőtte ki magát, melynek iparengedélye kiterjed az ország három fő szénhidrogén-medencéjére, beleértve a Dnyeper-Donyeck, a Kárpátok, valamint az Azov-Kuban térséget. A vállalat székhelye a ciprusi Limassolban van.

A vállalat mezői Ukrajna három kulcsfontosságú, természetes gáz- és olajrégiójában (ezek a Dnyepper-Donyeck, a Kárpátok, valamint a Krím medencéje) találhatók, melyek az országban az iparilag leginkább fejlett régiók, és ahol az ország legnagyobb szintű gázfogyasztása történik. A Burisma mezői Ukrajnában a nagy gázvezetékek közvetlen közelében vannak, és ahhoz teljes mértékben csatlakoznak.
Jelenleg a Burisma igazgatótanácsa a következő emberekből áll: Alan Apter, Aleksander Kwasniewski, Hunter Biden, Devon Archer, Anzelika Pasenidou, és Riginos Charalambous. Közülük most Devon Archer és Hunter Biden nevét emelném ki.
2014. április 21-én Joe Biden, az USA elnöke Ukrajnába ment. Nem sokkal később Ciprusra látogatott.
2014. április 22-én a vállalat Londonban sajtóközleményt tett közzé, hogy egy amerikai pénzember, Devon Archer lett a Burisma Holding igazgatótanácsának új, független igazgatója.
2014. május 12-én a vállalat Londonban újabb sajtóközleményt tett közzé, hogy R. Hunter Biden a Burisma Holding jogi osztálya vezetője lett, aki a vállalat nemzetközi szervezetekkel történő kapcsolatáért fog felelni.
Kik is ezek az emberek?
Devon Archer nem más, mint John (Kohn) Kerry, az USA külügyminisztere mostohafiának, Christopher Heinznek a volt kollégiumi szobatársa. Ezen kívül Kerry kampánypénzeinek felhajtójaként tevékenykedett, valamint Kerry 2004-es elnöki kampánya alatt, a kampányt támogató nemzeti pénzügyi bizottságnak a társelnöke volt. Szolgált továbbá a Howard J. Heinz-tröszt igazgatótanácsában is. (Howard J. Heinz volt a Heinz-élelmiszerlánc megalapítója.)

Obama és Bidenék
Hunter Biden nem más, mint Joe Biden, az USA alelnökének a fia. Jelenleg a Rosemont Seneca Partners (New York, USA), egy pénzügyi és üzletpolitikai tanácsadó cég vezető tagja.
Csak hogy tudjuk, hogy megint honnan fúj a szél…
Hidra
Forrás:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready