2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 Dávid-csillagok háborúja: "Lesz egy légierőnk és lesz egy űrhaderőnk" - adta ki az ukázt Trump22:32 Drónnal csempésztek cigarettát Máramarosba22:11 Súlyos kérdéseket vitatnak meg a svéd politikusok a közösségi oldalakon: ki svéd és ki rasszista?21:55 Megrovást kapott pártjától a Gabrielláékat elvtársai háta mögött pénzelni akaró bukott MSZP-elnök21:45 Lövöldözés volt Malmö központjában, de a hatóságok szerint semmi ok a pánikra21:18 Egy igazán demokrata és humanista Likud-párti képviselő: a zsidó faj a legokosabb a Földön, és a legmagasabb szintű emberi tőkét birtokolja20:36 Orbánék lassan tényleg Izraellel alkotják meg a V5-öt: még szorosabb partneri kapcsolat a terrorállammal19:46 Sovén nacionalistázta hazánkat egy szarab az ENSZ-ben - persze állva tapsolták19:20 Szlovénia beperli Horvátországot19:06 Egy volt izraeli minisztert Irán javára történő kémkedéssel gyanúsítanak a zsidó államban18:37 "Találkozunk Ásotthalmon": távozik a terézvárosi Jobbik, feloszlott a soproni alapszervezet is18:06 A vérében volt a vezetés a mezősasi BMW-snek is17:53 Egymás volt pártját elemezte Novák és Schiffer - az elvtelenedés két éve17:40 Toroczkaiék kikérik az állambiztonsági iratokat a zsidó kötvényesekkel seftelő kommunikációs igazgatóról17:02 Bagoly mondja: "Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint is háborús bűnöket követtek el a zsidók - az EU őket védelmezi

Izrael háborús bűncselekményeket követhetett el a polgári személyek megölésével, a lakóházak és kórházak elleni tüzérségi támadásokkal két hete tartó gázai övezeti offenzívájában - jelentette ki szerdán Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosa.
Navi Pillay bírálta az Izrael elleni, válogatás nélküli Hamász-támadásokat is. Azt mondta, úgy tűnik, a palesztin szervezet és Izrael egyaránt megsértette a nemzetközi humanitárius jogot.

Navi Pillay, az indiai, tamil származású főbiztos - órákon belül ki fog róla derülni, hogy nácifasiszta
Az ENSZ emberi jogi tanácsának rendkívüli ülésén a 47 tagú testület úgy határozott Genfben, hogy vizsgálatot indítanak az izraeli offenzíva során "esetlegesen" elkövetett jogsértések feltárására. A palesztinok által kezdeményezett határozatot 29 állam támogatta, az Egyesült Államok "természetesen" ellene szavazott, 17 ország, köztük több zsidóbérenc európai uniós tagállam pedig tartózkodott.
A főbiztos az ülésen tett felszólalásában kétségbe vonta azt, hogy Izrael mindent megtesz a civil áldozatok elkerülése érdekében. Pillay mindkét felet nyomatékosan felszólította arra, hogy védje meg a civil lakosságot a gázai harcok során. Ha valaki nem tartja tiszteletben ezeket a nemzetközi jogokat, akkor felmerül a veszélye annak, hogy háborús és emberiség elleni bűncselekményeket követ el - hangoztatta.
Amerika mellett az EU is a talmudista gyermekgyilkosokat védi
A világszervezet genfi jogi fórumát a palesztinok, Egyiptom és Pakisztán kérésére hívták össze. Az Egyesült Államok és az európai országok nem támogatták a rendkívüli ülés összehívását.
Az ENSZ genfi tanácsának izraeli képviselője visszautasította Pillay "szemrehányásait", hangsúlyozva "Izrael önvédelemhez való jogát". Eviatar Manor leszögezte: a Hamász ezzel szemben háborús bűnt követ el és Izrael célja nem más, mint "a szélsőséges szervezet katonai infrastruktúrájának megsemmisítése". Azt hazudta: a Gázai övezet lakói nem Izrael ellenségei.
Rijád al-Malki palesztin külügyminiszter a vitában azt követelte, hogy a nemzetközi közösség tegye felelősségre vonhatóvá Izraelt szörnyű tetteiért.
Az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) adatai szerint 121 gyerek vesztette életét, és több mint 900 sebesült meg eddig a Gázai övezetben július 8-án kezdett izraeli támadásokban. (Bizonyára ők a katonai infrastruktúra...) A zsidó terrorállam mészárlása során már több mint 640 palesztin halt meg, többségük civil. Izraeli oldalon 31 halottat regisztráltak, az áldozatok közül 29 katona, kettő pedig polgári személy.
(MTI korrigálva)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready