Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

A naiv Hollandia is visszakérné az Egyesült Államok "ideiglenes megőrzéséből" aranytartalékának egy részét

Reklám

Ezen a héten Hollandia is jelezte az Egyesült Államoknak, hogy vissza akarja kapni az ott „őrzött” hatalmas aranykészletének mintegy 20%-át, 120 tonnát.
A teljes holland aranykincs fele „ideiglenes megőrzés” jelzéssel a Federal Reserve Bank trezorjaiban nyugszik. A holland kincs többi része Kanadában és Nagy-Britanniában található, mindössze 10% százaléka van holland területen. A holland kormány már nem első ízben óhajtja hazaszállítani aranykészletét, ez azonban nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk.
Zoom
Aranyrudak a Federal Reserve "ideiglenes őrzése" alatt
Két évvel ezelőtt Németország is élénken érdeklődött saját, szintén jelentős aranykészletének állapota felől amerikai szövetségesénél, ám nekik még megtekinteni sem volt szabad aranyukat. A német aranytartalék az egyik legnagyobb a világon, mennyiségét tekintve 3 300 tonna. Ennél jelentősebb mennyiség csak Japánnak és az Egyesült Államoknak van.
Forrás: Lenta.ru
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready