2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:05 Kirepülő landolt egy háztetőben a németországi Langenhahnban09:30 Szlávik: egészségügyi dolgozók BCG-vakcinával újraoltásával vizsgálják a hatásosságát09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

A naiv Hollandia is visszakérné az Egyesült Államok "ideiglenes megőrzéséből" aranytartalékának egy részét

Reklám

Ezen a héten Hollandia is jelezte az Egyesült Államoknak, hogy vissza akarja kapni az ott „őrzött” hatalmas aranykészletének mintegy 20%-át, 120 tonnát.
A teljes holland aranykincs fele „ideiglenes megőrzés” jelzéssel a Federal Reserve Bank trezorjaiban nyugszik. A holland kincs többi része Kanadában és Nagy-Britanniában található, mindössze 10% százaléka van holland területen. A holland kormány már nem első ízben óhajtja hazaszállítani aranykészletét, ez azonban nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk.
Zoom
Aranyrudak a Federal Reserve "ideiglenes őrzése" alatt
Két évvel ezelőtt Németország is élénken érdeklődött saját, szintén jelentős aranykészletének állapota felől amerikai szövetségesénél, ám nekik még megtekinteni sem volt szabad aranyukat. A német aranytartalék az egyik legnagyobb a világon, mennyiségét tekintve 3 300 tonna. Ennél jelentősebb mennyiség csak Japánnak és az Egyesült Államoknak van.
Forrás: Lenta.ru
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready