/Videóval frissítve/
Miháél Ben Ári, zsidó telepes, a Zsidó erősség nevű politikai párt elnöke tette ki hivatalos Facebook-oldalára azt a videót, amelyen láthatjuk, hogy a megszálló izraeli hadsereg katonái harci ebeket uszítanak egy palesztin fiúra. Az esetre még tavaly decemberben került sor a ciszjordániai Kárméj Cúr zsidó településen, de a zsidó politikus jóvoltából csak tegnap este jutott a héber és az arab sajtó tudomására. Az MTI még nem számolt be a gyalázatos esetről.
Zoom
Miháél Ben Ári, zsidó pártvezető Újszövetség-tépkedés közben
A rövid videót a Facebook-oldalára kitevő Miháél Ben Ári szélsőséges zsidó pártvezető a következő magyarázatot írta a látottak jobb megértése érdekében: "A katonák móresre tanították a kis terroristát! Osszátok meg, hogy tudja meg a katonáink ellen támadásra készülő minden kis terrorista, hogy cselekedetéért fizetnie kell".

Miháél Ben Ári bejegyzése a Facebook-oldalon
A Kudsz Hírháló nevű palesztin hírügynökség szerint a katonák azért uszítottak harci ebeket a palesztin fiúra, mert azt mondta nekik héberül, hogy "gyáva", mire a pribékek a videón is hallhatóan többször is kérdezgették a kutyák harapásától megrémült palesztint: "A kurva anyádat, ki itt a gyáva?" Izraelben a baloldali zsidó, illetve a palesztin pártok máris az ügy kivizsgálását követelik. A szentföldi tudósítóval rendelkező MTI még nem tudósított a tegnap este óta ismert esetről.
J. El-Kudszi - Kuruc.info