2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu :: :: Hozzászólások

Börtönbe zárnak egy 87 éves német asszonyt, amiért a világtörténelem legnagyobb hazugságának nevezte a holokamut

Reklám

Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélt a hamburgi bíróság "a holokauszt tagadásáért" egy 87 éves hölgyet Németországban.
Ursula Haverbeck ellen néhány hónapja emeltek vádat, amikor egy volt SS-tiszt, Oskar Gröning elleni per idején adott interjúban bátran kijelentette, hogy az auschwitzi létesítmény nem haláltábor volt.
Zoom
A Gröning-perben tanúskodva Haverbeck a világtörténelem legnagyobb és legtartósabb hazugságának nevezte az úgynevezett holokausztot.
Haverbeck saját perében is fenntartotta állításait, és felszólította az elnöklő bírót, hogy bizonyítsa be az ellenkezőjét. A Bild szerint az idős asszony azt találta mondani, hogy nem hajlandó vitatkozni olyanokkal, akik "tagadnak minden tényt".
"Nem kell bebizonyítanom azt sem, hogy kerek a föld" – mondta Haverbeck, a hét évvel ezelőtt betiltott Collegium Humanum "antiszemita egyesület" egykori elnöke.
A Bild úgy tudja, hogy Ursula Haverbeck a jövő csütörtökön fellebbezni fog az ítélet ellen. A német sajtó által a "nácik nagyasszonyának" nevezett Haverbecket már többször bíróság elé állítottak "antiszemita nyilatkozatai" miatt, többször ítélték pénzbüntetésre, de most első ízben kapott börtönbüntetést.
(MTI korrigálva)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready