Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban egy húszéves szomáliai menedékkérő brutálisan megerőszakolt egy 88 éves idős német asszonyt. Az egy éve Németországban tartózkodó néger már az idén júniusban elkövette a bűncselekményt, ám az esetről a bíróság csak most adott hírt a sajtónak. Az egyébként nős afrikait a német rendőrség annak köszönhetően fogta el, hogy a megerőszakolt asszony később fényképről felismerte a támadóját. A forróvérű néger bűnügyét hétfőn kezdte tárgyalni a bíróság – jelenti a Neue Westfälische (nw.de) hírportál.
Zoom
Tüntető afrikai Berlinben (a fénykép illusztráció)
Az államügyész azzal vádolja a Németországba alig egy évvel ezelőtt menekültként érkezett szomáliait, hogy egy júniusi éjszakán a Bad Oeynhausenben levő menekültszállásról kerékpáron a szomszédos Porta Westfalica településre tartott, s útközben az egyik lakásban fényt látott, bemászott az ablakon, és a fürdőszobaajtó előtt lesben állva várakozott, hogy kijöjjön onnan az idős asszony. Amikor a 88 éves nő egy szál hálóingben kilépett a fürdőszobából, a néger rávetette magát, nyakon ragadta, és bevonszolta a hálószobába, ahol brutálisan megerőszakolta.
A nemi erőszak bűncselekményét elkövető szomáliai férfi tolmács segítségével a bíróságon azt állította, hogy nem követett el erőszakot, mert a közösülést a 88 éves asszony is akarta... Arra a kérdésre, hogy miért tért be éjnek idején egy idegen lakásba, azt mondta, hogy azért, mert fázott és kabátot szeretett volna kérni. Arra a kérdésre azonban nem tudott válaszolni, hogy miért az ablakon keresztül hatolt be, és miért nem nem csengetett be az idős asszony lakásába. A bíróság arra a kérdésre sem kapott választ a vádlottól, hogy ha állítása szerint az idős hölgy szintén akarta a nemi közösülést, akkor miért voltak kék-zöld foltok a karján, és miért vérzett több sebből is az aktus után...
Sepp Stuttgarter – Kuruc.info