A németországi Berlinben, Augsburgban, Lübbenauban, Villingen-Schwenningenben és több más németországi városban vasárnap több ezer oroszországi származású német tüntetett Angela Merkel eszetlen migránspolitikája ellen. Az egykori Szovjetunióból Németországba hazavándorolt, úgynevezett „volgai németek” tiltakoztak az afroázsiai betolakodók további beözönlése ellen, s követelték a német kulturális, keresztény értékek és a német nők megvédését. A tegnapi tüntetést Németország-szerte az váltotta ki, hogy január 11-én elraboltak és többszörösen, többen megerőszakoltak egy 13 éves oroszországi német kislányt – írja az Augsburger Allgemeine és a Berlin Journal.
Zoom
„Félelem nélkül élni!” Tüntetés Villingen-Schwenningenben (fotó: Marc Eich)
Vasárnap délután Németország-szerte tüntettek az egykori Szovjetunióból az anyaországba hazavándorolt németek (Russlanddeutsche) Angela Merkel és a valakik által zsarolt berlini kormánynak a németség, a német állam és a német civilizáció tönkretételéra irányuló gaztette ellen. Az oroszországi származású németek tegnapi tiltakozásának egyik jelentős helyszíne Augsburg (Ágosta) volt, ahol a Városháza téren összegyűlt mintegy fél ezer tüntető (az Augsburger Allgemeine csak kétszázat hazudik – H. J.) a fekete-piros-arany német zászlókkal és föliratos transzparensekkel követelte, hogy Angela Merkel és díszes társulata változtasson az eddig követett migránspolitikáján, védjék meg a német lányokat, asszonyokat, gyermekeket, illetve a legfelsőbb vezetés az eszetlen politikájával ne veszélyeztesse a német állam, kultúra, illetve a németség és a kereszténység jövőjét.
Zoom
„Az erőszak ellen vagyunk!” Angela Merkel Kancellária Hivatala előtt Berlinben (fotó: Dimitrij Grebensikov)
Az elmúlt hét évtized során leginkább a zsidó propagandával teljesen elhülyített, kollektív bűntudatra nevelt tősgyökeres németek részéről szinte soha el nem hangzott követelésnek adtak hangot most az oroszországi németek: a berlini kormány „védje meg a német és keresztény értékeket, sajátosságokat” (verteidigen die deutsche und christliche Werte und Eigenschaften). Az augsburgi Városháza téren egybegyűltek a sajtónak azt is elmondták: azért is tiltakoznak a migránsözön ellen, mert szerintük a német legfelsőbb politikai vezetés véleményével ellentétben a muszlim bevándorlókat egyszerűen képtelenség integrálni a német társadalomba.
Zoom
Nagyobb biztonságot, a német kultúra, gyermekek és asszonyok védelmét követelő volgai németek Villingen-Schwenningenben (fotó: Marc Eich)
Berlinben került sor az oroszországi németek másik nagyobb tüntetésére Mutti Merkelnek a Willy-Brand-Straße 1. alatt levő Kancellária Hivatala előtti térségen. A Berlin Journal beszámolója szerint ezen a helyen több mint hétszázan tiltakoztak német zászlókkal és például ilyen feliratokkal: „Nem hallgatunk tovább!”, „Védjétek meg az asszonyokat!”, „Ma az én gyermekem - holnap a te gyermeked!”, „Veszélyben vannak a gyermekeink!”, „Az erőszak ellen vagyunk!”. A berlini Kancellária Hivatal előtti tüntetésről készült, mellékelt videón hallható aláfestő orosz beszédből egyértelműen kitűnik, hogy a közel ezer tiltakozó Oroszországból származó, úgynevezett volgai német.
Az oroszországi németek a Baden-Württemberg tartománybeli Villingen-Schwenningen városban is a német lányok, asszonyok és a német állam nagyobb biztonságáért, a német és keresztény kultúra megvédéséért tüntettek. Baden-Württemberg szövetségi tartomány területén megmozdultak az oroszországi németek még Schwäbisch Gmündben, Lahrban és Rastatt városban is. Az alsó-szászországi Osnabrück városban az oroszországi németek egyik transzparensén az állt, hogy Merkel szájkosarat tesz a sajtóra és a rendőrségre.

„Merkel szájkosara a sajtón és a rendőrségen”
Az oroszországi németek Németország-szerte megejtett tegnapi tüntetésének közvetlen kiváltója az volt, hogy január 11-én, Berlinben iskolába menet eltűnt egy Lisa nevű 13 éves kislány. Az oroszországi német szülők gyermekét csak napokkal később találták meg, ám kiderült, hogy öt migráns többször is megerőszakolta. Az aljas és hazug fősodratú német sajtó (Lügenpresse) persze ezúttal sem volt hajlandó beszámolni a történtekről, amiképpen a rendőrség is eltitkolta a tettesek kilétét.
Hering J. - Kuruc.info