2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:36 Feladta magát a csengelei cserbenhagyó16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Zwickau városából német hazafiak elkergették a nemzetáruló igazságügyi minisztert

Reklám

Zwickau szászországi városból német hazafiak valósággal elkergették Heiko Maas szövetségi igazságügyi minisztert. A szociáldemokrata politikus a füttykoncert és az őt támadó, bíráló szavalókórusok hallatán igen rövidre szabott május 1-jei beszéde után futólépésben menekült a rá váró autóhoz és hagyta el a nagy romantikus zeneszerző, Robert Schumann szülővárosát – jelenti a MOPO24.de német hírportál. A jelek szerint a német nép szép lassan, de kezd ébredezni, komolyabban tiltakozni a valakik által fogott és küldött Angela Merkel és berlini bandája migránspátyolgató politikája ellen.
Zoom
Heiko Maas rendőrsorfallal védve szónokol (fotó: MOPO24.de)
Az újraegyesítés előtt az NDK-hoz tartozott Zwickau szászországi városban ma délelőtt helybeli német hazafiak megfutamították Heiko Maast, a szövetségi kormány igazságügyi miniszterét. A Zwickau városában tartott május 1-jei ünnepség szónoka eredetileg nem Heiko Maas, hanem a talán még nálánál is nagyobb gazember, Sigmar Gabriel alkancellár, ugyancsak az SPD (Németország Szociáldemokrata Pártja) politikusa lett volna, ám ő valószínűleg megérezte a rá váró barátságtalan fogadtatást, beteget jelentett és elküldte maga helyett Heiko Maast.
Zoom
A miniszter elmenekül a helyszínről (fotó: MOPO24.de)
Heiko Maas a szónoki emelvény előtti rendőrsorfal védelmében mondta el az igen rövidre szabott beszédét, miközben a a tömeg a többi között mindvégig, a szónok hangját szinte teljesen elnyomva azt skandálta, hogy „Volksräter” (népáruló), illetve az NDK utolsó napjainak nagy tüntetéseit felidéző „Wir sind das Volk!” (mi vagyunk a nép!) Amikor az igazságügyi miniszter Zwickau város Neumarkt (Új piactér) nevű terén az egybegyűlt több száz ember előtt délelőtt 10:30 órakor elkezdte a beszédét, a tömeg fülsiketítő füttykoncertbe kezdett.
Heiko Maas miniszter a füttykoncert és a szavalókórusok hallatára igen rövidre fogta a május 1-jei „ünnepi” beszédét, a szónoki emelvényt futólépésben elhagyva közelítette meg az autóját és valósággal elmenekült a Zwickau város egyik központi terének számító helyszínről. Végül is a rendőrségnek nem kellett beavatkoznia, s eddig bűncselekmény elkövetéséről sem érkezett jelentés.
Hering J. - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready