2017. szeptember 23., szombat, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:35 A kormány törvényi tiltása ellenére folytatódik a Jobbik plakátkampánya 16:12 Több ország nagykövetsége nőkre veszélyesként tüntette fel honlapján az olasz városokat16:00 Öngyilkos lett egy kilencéves kisfiú Kárpátalján15:29 Kiemelt nyugdíjat kap a Mansfeld Pétert kivégeztető vérügyész - Mátsik György tizenhét '56-osra kért halált14:33 Egy 46 éves nő volt a pilisszentkereszti cserbenhagyásos gázoló14:00 Ez nem a ti országotok! - közölte a "disznózabáló" britekkel Anglia egyik új lordja13:32 Orosházán is döntöttek: megvédik az életterüket - Bonyhádon lesz a MÖM következő toborzója13:10 Kis erejű földrengés rázta meg Észak-Koreát - de az is lehet, hogy Kína kegyvesztett kertitörpéje robbantgatott12:57 Oroszország és Kína miatt feszegeti a vétókérdést egy ENSZ-kezdeményezés12:28 Kemény diplomáciai válasz az új ukrán oktatási törvényre: "Magyarország és a magyar kormány minden segítséget megad és megadott Ukrajnának"12:07 Kormányra kerülve a közúti, vasúti és a vízi szállítási útvonalakat is fejleszteni fogják - ígéri a Jobbik11:24 Csoportos leépítés várható a Tescónál - csak a központi irodát érinti, nincs köze a sztrájkhelyzethez10:50 Tilos lesz burkában vezetni az intoleráns Németországban10:05 Az agresszív sofőrnek a közút is csatatér - a bátorság gyakran a lóerővel arányos09:28 Ha esetleg megfeledkezett volna róla, szólunk, hogy ma megint világvége van
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Liberális idiotizmus: a svédek tájékoztató könyvecskében beszélnék le szokásukról a muszlim erőszakológépeket

Reklám

Kiadványt jelentetett meg a svéd kormány az országba érkezett migránsok felvilágosítására. A füzet célja – írja a Daily Mail –, hogy útmutatást nyújtson a kölcsönös beleegyezésen alapuló nemi kapcsolattal és az egyenlőséggel kapcsolatban is.
Zoom
Ebből is látszik, mennyire képben vannak a szerzők: majd hülyék lesznek majomformájú nőket erőszakolni, amikor ott vannak a védtelen svéd lányok...
A tájékoztató nem titkoltan része a tizenéves migránsok által elkövetett erőszakos támadásokkal kapcsolatos jelenségre adott erőtlen és garantáltan hatástalan "válasznak", célja a szexuális zaklatások megelőzése.
A Swedish Agency for Youth and Civil Society (MUFC) vezetője a svéd Metro újságnak kifejtette, hogy a kiadvány által megjelenített információkra nagyon nagy szükség van az újonnan érkezett fiatalok körében, de a felnőttek számára is "segítséget nyújt".
Zoom
Ez sem egy életszerű forgatókönyv
Az újonnan érkezetteknek tudniuk kell – folytatta –, hogy milyen jogaik vannak, illetve hogy miben nyilvánul meg a felelősségük ezen a téren.
A 2015-ben kezdődött migránshullámmal Svédországba érkezett fiatal betolakodók többsége a Közel-Keletről és Afrikából származik, ahol - finoman fogalmazva - az európaitól nagyban eltérő álláspontot képviselnek a szexuális kultúra és a nemi egyenlőség tekintetében.
(Híradó nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready