Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:57 Még mindig rejtély, hogy mi pusztítja az elefántokat Botswanában22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Politikusbűnözés :: :: Hozzászólások

Netanjáhu fiának titokban felvett baráti cseveje apja politikai karrierjének végét jelentheti

Reklám

Jáír Netanjáhu, az izraeli miniszterelnök fia és Kobi Májmon izraeli milliárdos, a Likud bőkezű támogatójának fia nemrégiben részegen – vagy kábítószer hatása alatt – a többi között sok pénzről és luxusprostituáltakról folytatott eszmecserét egy klubban. A gond az, hogy a Netanjáhu-gyerek és a milliárdos fia azt is kivesézték, hogy az őseik mikor és milyen kapcsolatban voltak a nevükön is nevezett hölgyekkel. Az meg még nagyobb baj, hogy a titokban készült felvételt ma este az izraeli Hádásot 2 adóállomás fő műsoridőben le is adja – közölte elsőként Fb-oldalán Náti Tucker újságíró és a Má’áriv című újság.
Zoom
Binjámin Netanjáhu és fia, Jáír
Mindenesetre az izraeli parlament folyosóján és a politikai élet más berkeiben ma déltől már szinte mindenki csak a várható esti tévéműsorról beszél. A Má’áriv című izraeli lap információja szerint az Izraeli Miniszterelnöki Hivatalból a nap folyamán erőteljes nyomást gyakoroltak a Hádásot 2 szerkesztőségére annak érdekében, hogy a videó ne kerüljön adótoronyra. Újságírói megkeresésre a videót közzétevő műsor vezetője, Gáj Peleg azt nyilatkozta, hogy őt nem érdeklik a Miniszterelnöki Hivatalból származó kérések és fenyegetések, az ominózus felvételt ma mindenképpen közkinccsé teszi.
Zoom
A kevésbé szent család: Bibi, Szárá és a fecsegő Jáír
Az izraeli hírportálok azonban emlékeztetnek arra, hogy 1993-ban, a parlamenti választások előtt – amikor Bibi még jóval fiatalabb volt – arról szóltak a hírek, hogy az egyik tévéállomás részleteket sugároz majd a Likud-vezér titokban videóra rögzített, persze nem a nejével, Szárával folytatott pásztorórájából. Végül aztán nem került elő a videókazetta, pedig annak a parlament üléstermében történő levetítését még Jáél Dáján képviselőnő, az egykori hadügyminiszter, Mose Dáján lánya is erélyesen követelte.
E sorok írásakor jött a hír, miszerint egy tel-avivi sztriptízbárban titokban felvett videónak egyes részleteit a fent említett tévéadó már sugározta is, s abban Netanjáhu fia a többi között ezt mondja a barátjának, a milliárdos Kobi Májmon fiának: „Köszönetet mondhatsz nekem, amiért apám jóvoltából az apád 20 milliárd dollárhoz jutott.”
Ha ez igaz, akkor ez sokkal komolyabb bajt okozhat Bibinek, mint a luxusprostituáltakkal való állítólagos kapcsolata.
H. J. – Kuruc.info
Frissítés: a gázból jön a pénz
A Jediot Áháronot című héber napilap röviddel ezelőtt kitett híre szerint Netanjáhu fia arról a 20 milliárdos bevételről beszél, amelyhez a barátja apja, Kobi Májmon jutott, miután az izraeli kormány 2015-ös döntésének jóvoltából jócskán kivehette részét az földközi-tengeri földgázkutatásból, illetve a kitermelésből.
Zoom
A Netanjáhu-gyerek szórja a pénzt a klubokban – persze ott is testőr védelmében
A Netanjáhu család ügyvédje, Joszi Kohén ma sürgős levelet küldött a Hádásot 2 tévé hírszerkesztőségének, amelyben követelte, hogy ne sugározzák a felvételt.
H. J.
2. frissítés: milliárdos apucik gyermekei beszélgetnek
A titokban felvett videót tehát a miniszterelnöki fenyegetések ellenére ma este leadta a Hádásot 2 tévécsatorna, a Jediot Áháronot című újság pedig közzétette a hanganyag szövegét is. A beszélgetés 2015 nyarán egy tel-avivi sztriptízbárban zajlott le egy péntek estén a miniszterelnök fia, Jáír Netanjáhu, Uri Májmon, Kobi Májmon milliárdos fia és Román Ábrámov, az utóbbi barátja között.
Zoom
A beszélgetés résztvevői: Uri Májmon, Jáír Netanjáhu és Román Ábrámov (fotó: Hádásot 2)
Jáír Netanjáhu Uri Májmonnak: „Az én apukám klassz üzletet hozott össze az apukádnak, testvérem. Az én apukám derekasan megküzdött ezért a Kneszetben (izraeli parlament – H. J.), testvérem.”
Uri Májmon: „Micsoda?!”
Román Ábrámov a Netanjáhu-gyereknek: „Te tartozol nekünk, te tartozol nekünk 25 ezerrel!”
Jáír Netanjáhu: „Az én apukám most (a hangfölvétel idején, 2015-ben – H. J.) intézett el neked 20 milliárd dollárt. Micsoda színjáték ez, nem vagy képes a kedvembe járni 400 sekellel?
Román Ábrámov: „Sesinszky, ő maga a pokol! (Éjtán Sesinszky, a földgáz- és a kőolaj-koncessziókról döntő parlamenti bizottság elnöke 2015-ben – H. J.)
Jáír Netanjáhu: „Igen, ezzel kibaszott veled, de eztán vissza is adta. Most lebaszott az asztalra 20 milliárd dollárt, te pedig sipákolsz itt nekem 400 sekel miatt. A kurva anyádat!”
Román Ábrámov: „Csak nehogy kiszivárogjon ez a beszélgetés, Isten őrizz! Ha ez kiszivárog, Istenem, az maga lenne a pokol.”
Jáír Netanjáju: „Azt hiszi, hogy a sztriptíztáncosnő őhozzá jött. Húh, mekkora hülye. Megmagyaráznád neki, hogy a sztiptíztáncosnő nem…”
Román Ábrámov: „Testvérem, a csaj csak játszott veled, azt akarta, hogy vidd szobára. Adj neki 800 sekelt, mint egy idióta…”
Jáír Netanjáhu: „Hülyék vagytok. Ha lefényképeznek benneteket a sztriptízklubon kívül, akkor tudjátok, hogy néz ez majd ki?”
Uri Májmon: „Tudod, hogy ma mennyit költöttem? Nem magamra költöttem, hanem rá költöttem 400 sekelt.”
Jáír Netanjáhu: „Nem, rendben van, ő visszaadta neked.”
Román Ábrámov: „Nem, én is sokat kiadtam.”
Uri Májmon: „2400 sekelt egy sztriptízbárban.”
Testőr: „Holnap reggel korán kell kelned, s nem fogsz emlékezni semmire.”
Uri Májmon: „300 sekelt kidobtam. 300 sekelt kidobtam Klárára (ez egyik „táncosnőre” – H. J.), 400 sekelt pedig Jáírnak hoztam…”
Román Ábrámov: „ Ő is hozott neked 400 sekelt!
Jáír Netanjáhu: „Nem, ez nem a kurváért volt!” (…)
A beszélgetés további szakaszában Netanjáhu felajánlotta a barátainak, hogy rendelkezésükre bocsát egy fiatal lányt, akivel korábban kapcsolatban volt.
Jáír Netanjáhu: „Mindkettőtöknek a rendelkezésére bocsátom …-t, s ezzel le is rendezem az adósságomat.
H. J. – Kuruc.info
3. frissítés: Bibifi korábbi szeretője is megszólalt
Bibifi korábbi szeretője is megszólalt. Amint a tegnap nyilvánosságra hozott hangfölvételből megtudtuk, Binjámin Netanjáhu miniszterelnök Jáír nevű fia (25) egy tel-avivi sztriptízbárban úgy kívánta rendezni a haverjaival azoknak pénzügyi követeléseit, hogy fölajánlotta nekik a korábbi szeretőjét.
Zoom
Újabb fénykép Bibifiről – ahány kép, annyi arc (fotó: Moti Kimhi)
„Engem nem lehet csak úgy adni-venni. Meg különben is nem sértett meg, mert a nevemet nem említette” (említette, csak az írott szövegben is ki van pontozva – H. J.), nyilatkozta még tegnap este a Jediot Áháronot című lapnak Jáír Netanjáhu volt szeretője, majd hozzátette: meg van győződve róla, hogy a miniszterelnök fia mindezt nem gondolta komolyan.
H.
4. frissítés: Netanjáhu: „A fiam alkohol hatása alatt beszélt”
Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök ma délben a jeruzsálemi Dávid Király Szállodában a NATO-országok Izraelben akkreditált nagyköveteinek adott ebéd után a fia, Jáír Netanjáhu tegnap este megismert megjegyzéseire is reagált. Alkohol hatása alatt tett ostoba kijelentéseknek nevezte fia nőkkel és Kobi Májmon milliárdossal kapcsolatos szavait – írja a Jediot Áháronot című lap.
Zoom
Binjámin Netanjáhu ma a Dávid Király Szállodában (fotó: Ohéd Zweigenberg)
Fia nőkkel kapcsolatos megalázó kijelentését kommentálva a kormányfő ezt mondta: „A fiam már tegnap este a saját szavait jogosan nevezte ostobaságnak. Mindezt alkohol hatása alatt tette, amiért bocsánatot is kért. Azt is mondta a fiam tegnap este, hogy nem ilyen értékekre nevelték a szülői házban. A nejem és én a gyermekeinket arra tanítottuk, hogy kivétel nélkül tiszteljenek minden embert, így a nőket is. Ezért én határozottan ellenzem a nők kirekesztését, s küzdök a nők minél nagyobb szerepvállalásáért, például a tudományos életben és a légierő területén. Mert ezek azok az értékek, amelyekben hiszünk, s amelyekre neveltük a gyermekeinket, illetve nevelni kell minden zsidó gyermeket” - adta meg a hangzatos magyarázatot Bibi az újságírói kérdésre.
Fiának a földgázügyletek jóvoltából milliárdossá lett Kobi Májmonnal kapcsolatos kijelentésére a kormányfő ezt mondta: „Semmiféle kapcsolatom nincs Kobi Májmonnal. Körülbelül tíz évvel ezelőtt találkoztam vele, s azt sem tudtam, hogy a fia ismeri az én fiamat. De a földgázzal kapcsolatban azért szeretném megjegyezni, hogy ebben az ügyben Izrael javát szolgálva tevékenykedtem. Nem cselekedtem Kobi Májmon érdekei ellen (Bibi fia is pont ennek az ellenkezőjét állította… - H. J.)” – magyarázkodott Netanjáhu a Dávid Király Szállodában.
H.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready