2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Zsidók lemészárlásáról fantáziált egy amerikai - volt is néhány fegyvere

Reklám

Múlt hét csütörtökön és pénteken három különböző, egymással össze nem függő akcióban sikerült az amerikai rendőrségnek olyan embereket letartóztatnia, akik feltehetőleg lövöldözésre készültek, írja a USA Today.
Connecticut államban a 22 éves Brandon Wagsholt azért tartóztatták le, mert nagy kapacitású tárak voltak a birtokában. A Norwalk városi rendőrség és az FBI akkor figyelt fel Wagsholra, amikor egy másik államban próbált tárakat vásárolni. A rendőrség szerint Wagshol online vásárolt alkatrészeket, amikből a terve szerint saját fegyvert épített volna. A Facebookra kitett üzenete szerint érdekelte egy tömeges lövöldözés kivitelezése. A házában rengeteg lőszert, golyóálló mellényt és más taktikai felszerelést találtak.
Florida államban a 25 éves Tristan Scott Wix akkor lett gyanús, amikor telefonos üzenetben küldte el valakinek a terveit egy mészárláshoz. "Az iskola egy gyenge célpont", írta a rendőrség szerint Wix, aki kifejtette, hogy szeretné megdönteni a legtöbb gyilkosság rekordját, és hogy 100-at szeretne összeszedni. "Már meg is van a helyszín," írta. Kiderült, hogy Wix nem birtokolt fegyvereket, de lenyűgőzték őt a hasonló esetek.
Ohio államban a 20 éves James P. Reardon feltöltött magáról egy olyan videót, amiben egy zsidó közösségi központnál történt lövöldözés elkövetőjeként beszél magáról, annak ellenére, hogy ez az eset még nem történt meg. Reardont még aznap letartóztatták, félautomata fegyvereket, lőszert, és antiszemita propagandaanyagokat találtak az otthonában.
(Index nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready