Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:20 Kutatók: egyre több állatbetegség terjedhet át emberekre, ez a járvány is "előrelátható volt"08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket22:51 Továbbra is hülyének néznek mindenkit: "a menedékkérők be akarják fogadni az európai értékeket"22:15 Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében21:50 Kár, hogy nem áll módunkban Csenyétére költöztetni egy hónapra az Európa Tanács rasszizmusellenes bizottságának tagjait21:14 Néger "szabadságharcos" szobrát is ledöntötték Amerikában21:01 Több mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés20:43 Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei20:28 Tapsolhatnak a megszállók: összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton 20:15 Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

András herceg egyik Epstein-féle ágyasának most esett le, hogy őt tulajdonképpen "kényszerítették"

Reklám

Tizenhét éves korában háromszor is arra "kényszerítették", hogy szexeljen András yorki herceggel - állította határozottan a BBC-nak adott interjúban az Epstein-ügy egyik koronatanúja, a most 35 éves Virginia Roberts Giuffre, aki fel is jelentette a brit uralkodóház tagját.
A nő 2001-2002-ben többször is találkozott a herceggel, II. Erzsébet királynő fiával. Virginia Roberts Giuffre ebben az időben még nem töltötte be a 18 évet, és a floridai törvények szerint kiskorúnak számított.
A nő a BBC-nek részleteket is elárult a találkozásokról. Az egyik alkalommal Epstein magánszigetén voltak, ahol több lánnyal együtt úgy szolgálták fel őket a hercegnek, mintha gyümölcsök lennének egy tálon. Epstein és András herceg egy széken ültek, onnan szemlélték a lányokat, majd Epstein kézmozdulatokkal jelezte nekik, hogy kezdjenek el vetkőzni. A fiatal lányoknak ezután egymást kellett csókolgatniuk és simogatniuk, majd Virginia Roberts Giuffre András herceggel szexelt, hangzott el az interjúban. Másnap Andrással még volt egy közös vacsora, aztán ő elhagyta a szigetet.
A fiatal lány a következő alkalommal Epstein és az üzletember bizalmasa, Ghislaine Maxwell társaságában találkozott a herceggel Londonban. Giuffre emlékei szerint András itt nagyon rosszakat mondott a volt feleségéről, Fergie-ről, majd egy londoni éjszakai klubba mentek. A herceg felkérte táncolni: "Borzalmasan rosszul táncolt. Szörnyű volt. Teljesen összeizzadt engem is, olyan volt, mintha esőként csöpögött volna rám az izzadtsága. Tudtam, hogy jó képet kell vágnom ehhez az egészhez, mert Jeffrey (Epstein) és Ghislaine ezt várják el tőlem."
A tánc után Andrással együtt visszatértek a házba. Az autóban Ghislaine Maxwell azt mondta a fiatal lánynak, hogy "vele is csinálja azt, amit Epsteinnel", amitől a lányt "nagyon rossz érzés fogta el". A szex a fürdőszobában kezdődött, majd a hálószobában folytatódott. "Nem tartott sokáig, undorító volt. Utána ültem az ágyon, és nagyon mocskosnak éreztem magam" - panaszkodott a nő az interjúban.
Az interjút többször meg kellett szakítani az amerikai nő sírása miatt. "A királyi család egyik tagjáról beszélünk. Nem értem, hogy lehet, hogy ezek a nagy hatalmú emberek, kormányfők és a királyi család tagjai hagyták ezt az egészet. És nemcsak hagyták, hanem részt is vettek benne" - mondta.
"Arra kérem az embereket Nagy-Britanniában, hogy álljanak mellém, és támogassanak abban, hogy ez így nincs rendben, és ezt nekik sem kell elfogadniuk. Ez nem egy mocskos szexsztori. Ez a történet emberkereskedelemről, erőszakról és a ti egyik királyi felségetekről szól."
András herceg korábban egy interjúban igyekezett tételesen cáfolni a nő állításait. András azt mondta: egyáltalán nem ismeri Giuffre-t, és amiket állít, azok nem történtek meg. András hercegről és az akkor 17 éves Giuffre-ről készült közös kép is, de ezt a herceg szerint "manipulálták".
Zoom
András herceg és Virginia Roberts Giuffre, a háttérben Ghislaine Maxwell, Epstein hozzá hasonlóan zsidó barátnője, aki a gyanú szerint szerepet játszott a lányok közvetítésében (fotó: Virginia Roberts)
András védekezése szerint a nő feljelentésében szereplő napon nem találkozhattak Londonban, mert akkor a lányát egy születésnapi bulira vitte egy Pizza Expressbe. A herceg korábban azt is cáfolta, hogy izzadt volna, állítása szerint egy betegség miatt ugyanis nem tudott izzadni.
A herceg "mellesleg" nemrég bejelentette: visszavonul a közéleti tevékenységtől, mélységesen együttérez Epstein áldozataival, és hajlandó segítséget nyújtani a megfelelő rendészeti szerveknek a nyomozáshoz, ha szükséges.
(Index nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready