2019. december 7., szombat, Ambrus napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:08 Tíz autót rongált meg egy trélerről leesett rámpa az M0-son19:52 Ezer tüntető nagyon nem örült a "megszálló" Putyinnak Minszkben19:30 Hosszú Katinka ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult19:16 Sáskacsempész szírt tartóztattak le18:46 Megbosszulták a szóváltásba keveredést a hirtelen megjelenő rokonok18:20 Országszerte ködre figyelmeztet az OMSZ18:03 Kirúgták az NKE-ről a Botka-fúró "kisgazda" zsidót, mert szexistagyanúsan szólt be a Rácz Zsófia-féléknek17:46 Macron barátját is utolérték a korrupcióellenes vizsgálóbírók17:19 Nem engedi a legfelsőbb bíróság Trumpnak, hogy visszahozza szövetségi szinten a halálbüntetést17:04 Újra egyre többen félnek a sötétedés után az utcára menni, a cigányfertőzött vidékeken a legóvatosabbak16:33 Negyven év után kerültek elő a legnagyobb NDK-s műtárgylopás során meglovasított képek16:18 Disznó-majom kimérákat kotyvasztottak kínai tudósok, de nem éltek sokáig15:59 Megkerült az eltűnt 13 éves kislány - nem szólt a szüleinek arról, hogy két éjszakát a barátainál tölt15:46 Von der Leyen 170 millió euró uniós támogatásról állapodott meg Etiópiával, de az elnökük közölte, hogy ennél több kell15:21 A globális felmelegedés és a óceánok szennyezése miatt egyre kevésbé kapnak levegőt a cápák
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

András herceg egyik Epstein-féle ágyasának most esett le, hogy őt tulajdonképpen "kényszerítették"

Reklám

Tizenhét éves korában háromszor is arra "kényszerítették", hogy szexeljen András yorki herceggel - állította határozottan a BBC-nak adott interjúban az Epstein-ügy egyik koronatanúja, a most 35 éves Virginia Roberts Giuffre, aki fel is jelentette a brit uralkodóház tagját.
A nő 2001-2002-ben többször is találkozott a herceggel, II. Erzsébet királynő fiával. Virginia Roberts Giuffre ebben az időben még nem töltötte be a 18 évet, és a floridai törvények szerint kiskorúnak számított.
A nő a BBC-nek részleteket is elárult a találkozásokról. Az egyik alkalommal Epstein magánszigetén voltak, ahol több lánnyal együtt úgy szolgálták fel őket a hercegnek, mintha gyümölcsök lennének egy tálon. Epstein és András herceg egy széken ültek, onnan szemlélték a lányokat, majd Epstein kézmozdulatokkal jelezte nekik, hogy kezdjenek el vetkőzni. A fiatal lányoknak ezután egymást kellett csókolgatniuk és simogatniuk, majd Virginia Roberts Giuffre András herceggel szexelt, hangzott el az interjúban. Másnap Andrással még volt egy közös vacsora, aztán ő elhagyta a szigetet.
A fiatal lány a következő alkalommal Epstein és az üzletember bizalmasa, Ghislaine Maxwell társaságában találkozott a herceggel Londonban. Giuffre emlékei szerint András itt nagyon rosszakat mondott a volt feleségéről, Fergie-ről, majd egy londoni éjszakai klubba mentek. A herceg felkérte táncolni: "Borzalmasan rosszul táncolt. Szörnyű volt. Teljesen összeizzadt engem is, olyan volt, mintha esőként csöpögött volna rám az izzadtsága. Tudtam, hogy jó képet kell vágnom ehhez az egészhez, mert Jeffrey (Epstein) és Ghislaine ezt várják el tőlem."
A tánc után Andrással együtt visszatértek a házba. Az autóban Ghislaine Maxwell azt mondta a fiatal lánynak, hogy "vele is csinálja azt, amit Epsteinnel", amitől a lányt "nagyon rossz érzés fogta el". A szex a fürdőszobában kezdődött, majd a hálószobában folytatódott. "Nem tartott sokáig, undorító volt. Utána ültem az ágyon, és nagyon mocskosnak éreztem magam" - panaszkodott a nő az interjúban.
Az interjút többször meg kellett szakítani az amerikai nő sírása miatt. "A királyi család egyik tagjáról beszélünk. Nem értem, hogy lehet, hogy ezek a nagy hatalmú emberek, kormányfők és a királyi család tagjai hagyták ezt az egészet. És nemcsak hagyták, hanem részt is vettek benne" - mondta.
"Arra kérem az embereket Nagy-Britanniában, hogy álljanak mellém, és támogassanak abban, hogy ez így nincs rendben, és ezt nekik sem kell elfogadniuk. Ez nem egy mocskos szexsztori. Ez a történet emberkereskedelemről, erőszakról és a ti egyik királyi felségetekről szól."
András herceg korábban egy interjúban igyekezett tételesen cáfolni a nő állításait. András azt mondta: egyáltalán nem ismeri Giuffre-t, és amiket állít, azok nem történtek meg. András hercegről és az akkor 17 éves Giuffre-ről készült közös kép is, de ezt a herceg szerint "manipulálták".
Zoom
András herceg és Virginia Roberts Giuffre, a háttérben Ghislaine Maxwell, Epstein hozzá hasonlóan zsidó barátnője, aki a gyanú szerint szerepet játszott a lányok közvetítésében (fotó: Virginia Roberts)
András védekezése szerint a nő feljelentésében szereplő napon nem találkozhattak Londonban, mert akkor a lányát egy születésnapi bulira vitte egy Pizza Expressbe. A herceg korábban azt is cáfolta, hogy izzadt volna, állítása szerint egy betegség miatt ugyanis nem tudott izzadni.
A herceg "mellesleg" nemrég bejelentette: visszavonul a közéleti tevékenységtől, mélységesen együttérez Epstein áldozataival, és hajlandó segítséget nyújtani a megfelelő rendészeti szerveknek a nyomozáshoz, ha szükséges.
(Index nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready