2020. január 17., péntek, Antal napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:36 Lionkáék szomorúak: a parasztok nem küldték el a lóvét a hétvégi bulira22:21 A brazíliai zsidók betéve tudják a Goebbels-szövegeket, és jaj annak, aki hasonló szavakat talál használni22:06 Kicsit sem sántít: magyar nő a "sterilizált büdös cigány"-történet szereplője21:49 Szép kövérre hízott IÁ-vezetőt találtak Irakban21:07 Még a pápa is azért imádkozik, hogy Semjénék maradjanak a Néppártban20:36 Árpád vezértől a "patkányig"20:12 Gyilkos volt a beceneve a zsámboki cigánynak, aki megölte és megerőszakolta a pelenkázásra szoruló 88 éves asszonyt19:50 Robbanótestet találtak Szolnokon19:31 Egy év alatt 66-szor riasztották a mentőket egy részeges nőszemélyhez19:13 A német külügy már a vicceit is a betolakodók érzékenysége alapján válogatja meg18:51 A Yamaha nem szeretne több hangszerládás esetet18:38 Agyonszúrt egy jemenit a konkurencia Leszboszon18:05 Lemondott az ukrajnai kormányfő egy kiszivárgott felvétel miatt, melyből kiderül, hogy Zelenszkijnek fogalma sincs a gazdaság működéséről17:43 Görögország is csapatokat küldene Líbiába17:00 Kiszagolták migráncsék, hol nincs kerítés - hőkamerával, drónnal és radarral is védik a határt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Merkel már nyíltan a szólásszabadság felszámolásáról beszél - a "szabad társadalom" megvédése nevében

Reklám

Paul Joseph Watson cikkének fordítása:
Angela Merkel azt mondja, hogy a társadalom szabadnak való megtartásáért a szólásszabadságot meg kell nyirbálni
Várjunk csak: hogy mi van?!
Angela Merkel német kancellár azt mondja, hogy a társadalom szabadnak való megtartása érdekében a véleménynyilvánítás szabadságát meg kell nyirbálni.
Igen, komolyan.
Zoom
„Mindazoknak, akik azt állítják, hogy többé nem nyilváníthatják ki véleményüket, ezt mondom: ha önök hangsúlyos véleményt nyilvánítanak ki, együtt kell élniük azzal a ténnyel, hogy ellent fognak mondani önöknek”, mondta Merkel a német parlamentben tartott beszéde során.
„Egy vélemény kinyilvánítása nincs ingyen. Azonban a véleménynyilvánítás szabadságának korlátai vannak”, tette hozzá, amint hallani lehetett, hogy a Bundestagban néhányan egyet nem értésüknek adtak hangot.
„Azok a korlátok ott kezdődnek, ahol a gyűlöletet terjesztik; ott kezdődnek, ahol más emberek méltóságát megsértik. Ez a Ház ellenezni fogja és elleneznie kell a szélsőséges beszédet, különben társadalmunk többé nem lesz az a szabad társadalom, mint ami volt”, mondta Merkel.
Természetesen az, hogy mi „sérti” más emberek „méltóságát”, teljesen szubjektív, és mindenféle jellegű beszédet magába foglalhat, melyet a legtöbb ember teljesen elfogadhatónak találna.
Németországban a szabad beszédről való vita felerősödött, amióta az ország 2015-től számítva több mint egy millió migránst fogadott be a Közel-Keletről és Észak-Afrikából.
Sok német találta magát gyűlöletbeszéd-váddal illetve olyan „gyűlölettényekre” való rámutatás miatt, mint például hogy a migránsok felelősek a bűncselekményekért és szexuális támadásokért.
Ez annak ellenére történt, hogy a német kormány saját számai 2015 és 2016 között Németországban tíz százalékos emelkedést mutatnak az erőszakos bűncselekmények terén, és hogy az emelkedés több mint 90 százaléka fiatal férfi „menekülteknek” volt tulajdonítható.
Németország egy területén a törvényhozók még egy olyan törvény megalkotását is megkísérelték, ami embereket börtönzött volna be az EU-himnusz megsértéséért vagy az EU-zászló elégetéséért.
Amint az alábbi videóban dokumentáljuk, a németeket egy átnevelő kampány alá vetették, hogy új valóságuk elfogadására ösztönözzék őket ahelyett, hogy a kormány inkább ténylegesen foglalkozna a tömeges migrációval kapcsolatos aggodalmaikkal.
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready