Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:44 Még mindig nagy erőkkel oltják a tüzet a hajdúböszörményi fatelepen17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani12:12 Kaliforniai álom: közel húszezer rabot szabadít fel a nyitott börtönkapuk politikája
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Merkel már nyíltan a szólásszabadság felszámolásáról beszél - a "szabad társadalom" megvédése nevében

Reklám

Paul Joseph Watson cikkének fordítása:
Angela Merkel azt mondja, hogy a társadalom szabadnak való megtartásáért a szólásszabadságot meg kell nyirbálni
Várjunk csak: hogy mi van?!
Angela Merkel német kancellár azt mondja, hogy a társadalom szabadnak való megtartása érdekében a véleménynyilvánítás szabadságát meg kell nyirbálni.
Igen, komolyan.
Zoom
„Mindazoknak, akik azt állítják, hogy többé nem nyilváníthatják ki véleményüket, ezt mondom: ha önök hangsúlyos véleményt nyilvánítanak ki, együtt kell élniük azzal a ténnyel, hogy ellent fognak mondani önöknek”, mondta Merkel a német parlamentben tartott beszéde során.
„Egy vélemény kinyilvánítása nincs ingyen. Azonban a véleménynyilvánítás szabadságának korlátai vannak”, tette hozzá, amint hallani lehetett, hogy a Bundestagban néhányan egyet nem értésüknek adtak hangot.
„Azok a korlátok ott kezdődnek, ahol a gyűlöletet terjesztik; ott kezdődnek, ahol más emberek méltóságát megsértik. Ez a Ház ellenezni fogja és elleneznie kell a szélsőséges beszédet, különben társadalmunk többé nem lesz az a szabad társadalom, mint ami volt”, mondta Merkel.
Természetesen az, hogy mi „sérti” más emberek „méltóságát”, teljesen szubjektív, és mindenféle jellegű beszédet magába foglalhat, melyet a legtöbb ember teljesen elfogadhatónak találna.
Németországban a szabad beszédről való vita felerősödött, amióta az ország 2015-től számítva több mint egy millió migránst fogadott be a Közel-Keletről és Észak-Afrikából.
Sok német találta magát gyűlöletbeszéd-váddal illetve olyan „gyűlölettényekre” való rámutatás miatt, mint például hogy a migránsok felelősek a bűncselekményekért és szexuális támadásokért.
Ez annak ellenére történt, hogy a német kormány saját számai 2015 és 2016 között Németországban tíz százalékos emelkedést mutatnak az erőszakos bűncselekmények terén, és hogy az emelkedés több mint 90 százaléka fiatal férfi „menekülteknek” volt tulajdonítható.
Németország egy területén a törvényhozók még egy olyan törvény megalkotását is megkísérelték, ami embereket börtönzött volna be az EU-himnusz megsértéséért vagy az EU-zászló elégetéséért.
Amint az alábbi videóban dokumentáljuk, a németeket egy átnevelő kampány alá vetették, hogy új valóságuk elfogadására ösztönözzék őket ahelyett, hogy a kormány inkább ténylegesen foglalkozna a tömeges migrációval kapcsolatos aggodalmaikkal.
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready