„Túl erőszakosan védte magát”… és ez nem vicc. Ez a német rögvalóság és a német jövő. Mert hol máshol is történhetett meg az eset, mint Muttiéknál, a migránsok édenkertjében. Kis "színes" hír és magyarázata a szürke hétköznapokra.
Az inzultusról a Breitbart számolt be a Stuttgarter Nachrichten január 2-ai tudósítása után egy héttel. A Stuttgart melletti Remshalden vasútállomásán történt az incidens szilveszter délutánján. Egy 25 éves unatkozó szomáliai fiatalembernek délután kettőkor elege lett a tűzijátékra való várakozásból, „idegállapotba került” és megtámadott egy véletlenszerűen kiszemelt fehér német férfit, aki „nem várt lelkesedéssel” – írja a Breitbart – védte magát a szomáliai migránsbűnözővel szemben.
Zoom
A Stuttgarter Nachricten cikkének címlapfotója tökéletes képet fest a „független és hiteles” német sajtó elfogultságáról, a propagandisztikus média és a valóság közötti szakadékról. Még egy pénzért megvásárolt fotóillusztráción, egy ún. stock fotón sem merik a támadót a bőrszínének megfelelően ábrázolni (Fotó: Phillip Weingand / geschichtenfotograf.de)
 
A nyomozók szerint az áldozat nem csak védte magát, hanem „gonoszul vissza is támadott” – nos, ilyen szófordulatokkal operál a progresszív német újságírás. Ez a nyavalyás, vagyis az áldozat egy pezsgősüveget is a keze ügyébe kaparintott, amivel különböző fejsérüléseket okozott a szerencsétlen szomáliai fiatalembernek, egy fogát ki is verte, s még a nyelvét is megvágta ez a náci szörnyeteg.
 A „veszekedés” után a döbbent szomáliai „fiatal” rendőrt hívott, majd a kórházban ellátták a sérüléseit. Teljesen át tudom érezni a lelkiállapotát: most testközelből ismerhette meg a hírhedt gestapós módszereket, amiről egykor a mogadishui Harun Al-Rashid Általános és Szakközépiskolában hallhatott a történelemtanárától. Különben is: őt nem ezért hívta a Mutti, és nem ezt ígérte. 2015 szilveszterén, Kölnben még nem volt semmi probléma. Akkor még este tizenegy és fél tizenkettő között percenként két fehér német nőt lehetett meg... molesztálni. Mi lett a híres willkommenskulturból? Hát hová tart ez az ország? Még a végén neki is Minneapolisba, a szomáliai gengszterek egyesült államokbeli paradicsomába kell majd „újramenekülnie”?
Ott van ugyanis az USA legnagyobb szomáliai populációja, ami azért fontos, mert 2018-ban ebben a körzetben választották demokrata színekben kongresszusi képviselővé a muszlim Ilhan Abdullahi Omart.
Zoom
Ilhan Abdullahi Omar és Nancy Pelosi, az Egyesült Államok kongresszusi képviselőházának demokrata párti, Trump-fóbiás elnöke, a hivatalban lévő elnök elleni vádemelési javaslat (impeachment) egyik főinkvizítora, az amerikai "demokraták" Lendvai Ildikója
Ilhan Omar az első szomáliai születésű amerikai és az első honosított állampolgárságú afrikai, akit megválasztottak; valamint a michigani Rashida Tlaib mellett ő a másik iszlám hitű képviselő a Kongresszus képviselőházában. S ő az a „hős”, aki hidzsábot viselve tette le képviselői esküjét.
A baloldali és liberális pártok világszerte kiállnak a migránsok befogadásáért, hogy ezzel meggyengült pozícióikat és szavazói bázisukat erősítsék rövidtávú politikai céljaik elérése érdekében – nem kevés sikerrel. Régi igazság a John Lukacsé, a magyar származású amerikai történészé, hogy a jobboldal azért akar hatalomra kerülni, hogy megvalósítsa a céljait, míg a baloldalnak az a célja, hogy hatalomra kerüljön. Ezért semmi sem drága. A legutóbbi francia választásokon például Emmanuel Macron, a franciák nyakára ültetett biszexuális-gerontofil Rotschild-fiúcska az igazhitűek szavazatainak 92 százalékát vitte el azzal az ígéreteivel, hogy engedélyezi a francia főimám intézményét, és az úgynevezett halal-adó bevezetésével biztosítja majd az imámok fizetését.
Zoom
Marine Le Pen: „Nem találunk szavakat, hogy kifejezzük a csalódásunkat. Franciaország nem ezt érdemli. Ez megbocsáthatatlan!”
A hálás bevándorlók nem csak voksukkal fizetnek a nemzetromboló baloldal „gondoskodásáért”, hanem eddig ismeretlen kulturális színeket is becsempésznek az őslakos, kihalás szélére kerülő konzervatív fehérek nihilista közösségeibe, mint például a szomáliai bandák a minnesotaiakéba. A közelmúltban egy nagy port kavart, a szomáliai polgárháborúból importált minneapolisi "gengsztercsődület” (flashmob) sokkolta a közvéleményt:
 
Az amerikai Népszámlálási Iroda becslése szerint 74 000-en beszélik a szomáli nyelvet Minnesotában, saját maguk 80 000-re teszik ezt a számot. Többségük az Ikervárosokban, Minneapolis–Saint Paulban, a két legnépesebb városban lakik, ahol 2018-as adatok szerint 3 630 000 fő, két Budapestnyi ember él. Képzeljünk el – de azért túlzottan ne éljük bele magunkat! – 30-40 000 szomáliait fővárosunkban, akiknek a kemény magja kölni mintára a Bazilika mellett, a Szent István téren „ünnepli” a szilvesztert…
Az is ismert – bár nem köztudott –, hogy Minneapolis szomáliai közössége, Ilhan Omar választókerülete a terroristák kedvenc toborzási bázisa. Itt ugyanis nem sokat kell győzködni az olyan „bátor” fehérgyűlölő fiatalembereket – mint például a szimpatikus Juszuf Abdullahit –, akik mindig kaphatók egy kis kereszténygyilkolászásra.
Zoom
A „kis” Juszuf Abdullahi – jó útra akart térni, de hát a gének…
Juszuf beismerte, hogy az IÁ-hoz akart csatlakozni, de a liberális bíró egy Kuncze Gábor-i ajánlatot tett neki: nem csukatja le, ha részt vesz egy kísérleti „terroristarehabilitációs” programban. A kis Juszuf azonban nem bírt a vérével: az intézetben azon kapták, hogy az IÁ nyugati harcosairól készült dokumentumfilmet nézi a tévében.  Nem fognak örülni a TASZ-nál meg az Amnestynél, de egyet kell értenem James Williamson ezredessel, a hadsereg különleges erőinek a biztonsági tisztjével, aki szerint a „terroristarehabilitáció” egy vicc, és az adófizetők pénzének az elfecsérelése.
Elnézést kérek, messzire kalandoztam, de hát ide vezetnek a szomáliai szálak. Vissza hát Stuttgart mellé.
A remshaldeni rendőrség szóvivője elmondta, hogy – a formaság kedvéért, sajnos – eljárást kell indítaniuk a szomáliai fiatalemberrel szemben, de a németországi szomáliai és más migráns gyökerű „közösségek” biztonságérzetének fenntartása érdekében, valamint a felvilágosult (vagyis felvilágosított, vagyis agymosott) németek megnyugtatására nyomozást indítottak az áldozat ellen is, hogy megállapítsák, vajon ez a német vadállat nem lépte-e túl az önvédelem törvényben is szabályozott, még elfogadható szintjét. A nyomozók jelenleg is szemtanúkat keresnek, valamint a térfigyelő kamerák felvételeit is elemezni fogják.
Sajnos van igazság abban, amit Fraser Bailey, a Breitbart egyik olvasója kommentelt: „Kétségtelen, hogy a támadó egy szép új lakást fog kapni, míg a visszavágó fiatalember néhány évre rács mögé kerül. De hellóka! Ezt a Németországot ígérte nektek a Mutti.”
Az "önvédelem még elfogadható szintje" nagyon fontos a politikailag korrekt migránssimogatóknak. Mint például Karsten Nordal Hauken baloldali norvég politikusnak (a norvég MSZP Szabó Bálintjának), aki, bár brutálisan megerőszakolta egy szomáliai férfi, megbocsátott, sőt, utólag magát érezte bűnösnek.
Nem voltak ennyire megbocsátók, s egy picit talán az "önvédelem még elfogadható szintjét” is túllépték azok a szerződéses biztonsági őrök, akik egy tankhajót védtek az Indiai-óceánon a motorcsónakon érkező szomáliai „fiatalokkal” szemben. (A kalózkodás a szomáliai GDP jelentős részét adta a régi szép időkben.)
Örvendetes hír és a társadalom immunszintjének az erősödését mutatja, hogy a migránskrízis 2015-ös tetőzése óta az önvédelmi fegyverek értékesítése drámai módon megnövekedett. Németországban 2018 első tíz hónapjában 599 940 engedélyt adtak ki gázpisztoly, jelzőrakéta-pisztoly vagy gázspray tartására, szemben a 2014-es mindössze 261 332-vel.
Zoom
A brüsszeliek 40%-a tart önvédelmi eszközt
Más országok, mint például Olaszország, megpróbálták liberalizálni az önvédelmi fegyverek tartására vonatkozó törvényeket, hogy megkönnyítsék a polgárok számára azok beszerzését. 2019-ben, miután belügyminiszterként csatlakozott a kormányhoz, Matteo Salvini „populista” vezető olyan önvédelmi törvények bevezetését sürgette, amelyek lehetővé teszik az olasz ingatlantulajdonosok számára, hogy szembeszálljanak a betolakodókkal és szükség esetén lőfegyverekkel is megvédhessék magukat és tulajdonaikat.
A migránsbefogadás és -simogatás mintaállamában, Svédországban, 2019 nyarán 90%-kal nőtt a paprika spray-k értékesítése az egyik kiskereskedelmi lánc állítása szerint.
Érthető, hogy a nemzetközi „demokraták” miért akarják a fegyvertartás jogát – már ahol van – korlátozni. A hippik, a drogosok, a buzik és az utcán szarók fővárosának, San Franciscónak a demokrata párti vezetése („Karácsony Gergelyék”) a második alkotmánymódosítást (a fegyverviseléshez való jogot mondja ki) példátlan, de „demokratikus” módon figyelmen kívül hagyva belföldi terrorista szervezetnek nyilvánította a rendkívül befolyásos Országos Fegyverszövetséget (NRA).
Zoom
Magyarországon történelmi okok miatt (Rákóczi-szabadságharc, 1848, 1956 stb.) nem igazán lehet önvédelmi fegyvert tartani, úgyhogy a liberalizációig használjunk mi is pezsgősüveget, ha szükséges.
Verőcei Tibor - Kuruc.info