2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:41 90 ezer mecsetet nyitott újra Szaúd-Arábia, de Mekka marad még zárva15:13 Trónus: Trianon véres oldala14:57 Állítólagos kínai karikatúra: elmosódott Dávid-csillag a jenki kaszás gyilokszerén14:39 Indiában exponenciálisan növekszik a fertőzöttek száma14:07 Brazília beelőzte Franciaországot: közel 29 ezer covidos halottal már a negyedik a "világranglistán"13:37 Krausz Tamás eszméletlen eszmefuttatása13:20 Két és fél hónap után újra nyitva az al-Aksza mecset13:04 Szünetel a gúnyhatár-átléptetés Záhonynál12:42 Emmi: júniustól a magánorvosok is csatlakoznak az EESZT-hez12:21 Újraindul Olaszország, de az egyidejű nyitás gondolatáért nem mindegyik tartomány rajong11:58 Koszovót és Szerbiát még a koronavírus sem békítette össze11:45 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 11:29 Benkő Tibor a Hősök terén koszorúzott11:06 Százezreket lopott egy ifjú páros Zalaegerszegen, de Keszthelyen véget ért a kalandjuk10:47 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Trump hidroxi-klorokint szed a vírus ellen

Reklám

Az amerikai elnök megelőzésképpen egy olyan maláriaellenes gyógyszert szed egy ideje, amiről több tanulmány azt írta, hogy haszontalan a koronavírus ellen, sőt, veszélyes lehet – írja a CNBC.
Trump hétfőn egy kerekasztal-beszélgetés résztvevőivel közölte a hírt, hozzátéve, hogy a hidroxi-klorokin mellett cinkalapú étrendkiegészítőt is szed. "Rengeteg jó dolog derült ki. Csodálkoznának, ha tudnák, hányan szedik, különösen akik a védekezés első vonalában vannak. Közülök sok-sok ember szedi."
"Igen, szedem, most is. Másfél hete kezdtem. Mert hallottam, hogy jót tesz. Egy csomó jót hallottam róla" – mondta az USA elnöke, hozzátéve, hogy köszöni, továbbra is megvan. Amikor arról kérdezték, van-e valamilyen bizonyítéka a gyógyszer hatásosságára, azt válaszolta: "Az én bizonyítékom az, hogy egy csomó pozitívat hallok róla. Mi vesztenivalóm van?"
Hetekkel Trump bejelentése előtt az USA élelmiszer- és gyógyszerészeti hatósága, az FDA figyelmeztetést adott ki, mely szerint a hidroxi-klorokin komoly szívritmus-problémákat okozhat, főleg ha az egyik népszerű antibiotikummal együtt szedik. A hidroxi-klorokin hatásosságát a koronavírus ellen jelenleg is vizsgálják.
(Index nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready