Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Publicisztika :: :: Hozzászólások

Visszaszorul a rend a BLM-nek "köszönhetően" - Berkeley település esete a közlekedéssel

Reklám

Gondolta volna a kedves olvasó, hogy a kialakuló "Új Egyesült Államokban" még a közlekedés-szabályozást is átalakítják? Persze itt is "szegény négerekről" van szó, ahogy azt látni fogjuk, de ne szaladjunk ennyire előre.
Zoom
"Sötét ablaka van, tehát tartozik nekünk 300 dollárral" - rendőrellenes propaganda, amely összemossa a felesleges bírságokat a valódi és szükségszerű intézkedésekkel (forrás: thefreethoughtproject.com)
A californiai Berkeley-ben úgy döntöttek, hogy nincs többé szükség a rendőrségre a közlekedésben. Ezt azzal indokolják, hogy sokszor apróbb közlekedési vétségek is halálos kimenetelű helyzeteket eredményeznek
"A legtöbb közlekedési vizsgálat nem igényel rendőrt" – nyilatkozta Darrell Owens, az "East Bay for Everyone" ("Keleti-öböl mindenkinek" – már a neve is árulkodó) társelnöke. Owens, illetőleg ez a társaság "segített" Berkeley város számára abban az egyéves tervben, amely megcélozta a rendőrség kivonását a közlekedésből. Úgy tűnik, sikerrel jártak. "Ideális esetben a város pénzt fog elvenni a rendőrségtől egy új osztály létrehozására" – mondta a társelnök.
"Egy apróbb közlekedési vétség miatt nem szabad, hogy feketék haljanak meg" – védelmezi a kiskedvenceket Owens, aki azt is megígérte, hogy "a büntetőjogot is felülvizsgálják, illetőleg, hogy lehet-e például ablaküveget betörni közlekedési intézkedés során." A "vizsgálódás" nyilván nem további szigorítást, hanem ésszerűtlen enyhítéseket fog magával hozni.
"Nem az ittas sofőrök vagy veszélyes bűnözők előállítását és fogvatartását akarjuk gátolni" – nyilatkozta Lori Droste, a városi tanács tagja. Berkeleyben a tervek szerint létrehoznak egy Közlekedési Osztályt, amely a város rendőrsége helyett fogja szabályozni a közlekedést (az már nem derül ki, hogy ennek az "osztálynak" kik lesznek a dolgozói, és milyen jogkörökkel fognak rendelkezni).
"Szegény négerek vegzálása" mellett érvként hozzák fel azt is, hogy az államnak fontos a közlekedési vétségekből származó büntetések széleskörű kiszabása, hiszen részben ebből tartják fent magukat. Így a "felszabadítandó" kategóriába a feketéken kívül bekerültek a "szegények" is, amely réteget – érdemes megfigyelni – gyakran már szinonimaként emlegetik a négerekre.
A fentebb belinkelt hivatkozás, amely beszámol Berkeley esetéről, számos példát hoz fel arra, mennyire felülreprezentáltak a közlekedési vétségek során előállított személyek között a feketék, illetőleg az előállítások közül mennyi eset végződik halállal. A gond csak az, hogy ez pont a fordítottját bizonyítja annak (normális ember számára legalábbis), mint amit ők bizonyítani akarnak vele. Sem a börtönökben, sem pedig a közlekedési vétségek során nem azért felülreprezentáltak a négerek, mert a "rasszista rendőrség" rájuk szállt, hanem mert sokkal nagyobb eséllyel követnek el bűnt. A cikk egyébként sérelmezi azt is, hogy egy-egy ilyen közlekedési vizsgálat során – két legyet ütve egy csapásra – például drogot is keresnek a vétkesnél. S lássunk csodát! Általában nem a fehér középosztálynál szoktak különféle tiltott szereket találni.
Berkeley esete azért figyelemreméltó, mert az erőszakos BLM-tüntetésekkel ellentétben itt teljesen legálisan terjeszkedik az anarchia. Ha az Egyesült Államok vezetése még a legvadabb, gyakran fizetett BLM-aktivistákat sem tudja (vagy nem akarja) lekapcsolni, akkor mégis milyen gátat tud szabni annak, hogyha – ez esetben a városi tanácson keresztül – úgymond jogszerűen szervezik át a társadalmat, a jogrendszert, a mindennapi életet? Hogy ezentúl kevesebb néger (és "szegény") fog-e csücsülni a Berkeley-i fogdában? Bizonyos. Hogy Berkeley hamarosan egy sokkal rosszabb hely lesz, mint eddig volt? Az is bizonyos.
Amíg a szobordöntögetések nyilvánvalóan felháborító, ugyanakkor sokkal szembetűnőbb jelenetei – érthető módon – sokkal nagyobb figyelmet kapnak, addig a háttérben várakozó pribékek megkezdték az "új rend" első hajtásainak kicsíráztatását. Legyünk éberek!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready