2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Táborba terelik a Leszboszon lévő migránsokat - de sajnos nem úgy

Reklám

Azok a migránsok, akik nem mennek az új leszboszi táborba, nem kaphatnak menedékjogot - jelentette be hétfőn a görög bevándorlásügyi miniszter.
Nótisz Mitarákisz felszólította az összes hajléktalan leszboszi migránst, hogy mindannyian vonuljanak új, ideiglenes táborukba, miután a régiben tűz pusztított.
"Jövő hétfőtől csak azoknak dolgozzuk fel a menedékkérelmét, akik a táborban lesznek" - mondta.
A pár nap alatt épített új tábor jelenleg ötezer férőhelyes, de hamarosan 12 ezresre bővítik - ígérte a miniszter, aki egyúttal ismét figyelmeztette a tüzet gyújtó migránsokat, hogy ne próbálják megakadályozni mások távozását az új táborba. "Pontosan tudjuk, hogy kik ők. Görögország nem hagyja zsarolni magát" - mondta Mitarákisz.
Hétfőn újból számos - zömmel afgán - migráns vonult Leszbosz utcáira, követelve, hogy vigyék őket Nyugat-Európába.
Steffen Seibert, Angela Merkel kancellár szóvivője ugyancsak hétfőn újságíróknak azt mondta, hogy Németország "jelentősen hozzá fog járulni" a probléma megoldásához.
Múlt hét pénteken Horst Seehofer német belügyminiszter közölte, hogy kilenc EU-tagország, valamint Svájc összefogásával áttelepítik a szigetről a "felnőtt kísérő nélküli, kiskorú" (pontosabban: magukat annak hazudó - a szerk.) menedékkérőket. A 400 fős csoport legnagyobb részét - egyaránt 100-150 "kiskorút" - Németország és Franciaország fogadja be - mondta, hozzátéve, hogy más tagállamokkal is tárgyalnak még a részvételről.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready