Egy indiai televíziós csatornán éles választ adtak azoknak az amerikaiaknak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy diktálják feltételeiket mindenkinek és mindenhol. A „leckét” ismét India mutatta be, amelyet az Egyesült Államok sürgősen felszólított az „Oroszországgal fennálló kapcsolatok azonnali megszüntetésére”.
Mindezt egy indiai TV-csatorna közvetítette. Az amerikai (zsidó) szakértő kinyilvánította az USA felhívását a világ országai számára, hogy legyenek szolidárisak a Moszkvával való konfrontációban, és felszólította Indiát is, hogy végre foglaljanak el “megfelelő álláspontot”. Az indiai házigazda reakciója igencsak kemény volt…
Arnab Goswami, a Republic TV műsorvezetője: Amerika nincs abban a helyzetben, hogy úgy tegyen, mintha a demokrácia és az emberi jogok egyedüli védelmezője lenne, hiszen ő maga a legszörnyűbb bűnös sok atrocitásban. De most Indiával van dolguk. Nagy ország vagyunk, nem  valamiféle USA-vazallus. Majd mi eldöntjük mit tegyünk. Ön geopolitikai célszerűségről beszél, ahelyett, hogy értékekről beszélne! És persze majd te megtanít engem is mint egykoron az “»amerikaiak megtanították az indiánokat a valódi értékekre«.”
Charles Kapchan professzor: Igen, de…”
Arnab Goswami: Hadd fejezzem be! Hol voltak az USA értékei, amikor 7186 civilt öltek meg az USA Irak-invázióját követő első két hónapban? Ez volt a célszerűség?”
A minap, ahogy a The Guardian írta, az indiai vezetés az utolsó pillanatban lemondta egy londoni parlamenti küldöttség látogatását, vélhetően az indiaiak el akarták kerülni a London presszióját, hogy nyomást gyakoroljanak, és követeljék, hogy India szakítson Moszkvával.
(A videó itt is elérhető.)
(Olvasónktól, forrás itt)
Eredeti videók (duplikálva)
Ведущий индийского телеканала резко ответил американскому профессору. Новости. Первый канал (1tv.ru)
🟥Индийский журналист поставил на место умника.. | ЧЕСНОК - НОВОСТИ | ВКонтакте (vk.com)