Bár a társadalom szélesebb rétegei nem tudják, mi viszont igen, Németországban majdhogynem heti szinten történnek rajtaütések, razziák, zajlanak koncepciós perek. Kik ellen? Az iszlamista terroristák ellen? Ugyan! Természetesen a német hazafiak ellen, azon bátor emberek ellen, kik még mernek tenni azért, hogy Németországot emlékeztessék arra, mit jelent németnek lenni. Sajnálatos és Európa szempontjából is rendkívül tragikus, hogy ezt a jelenkori német társadalom többsége nem látja, nem érzi.
– Úgy fest Németországban továbbra is a nacionalisták jelentik a legnagyobb problémát. Házkutatások zajlanak dortmundi bajtársainknál. Pár hete itt zajlott a konferencia, melyen mozgalmunk is képviseltette magát – írja a Légió Hungáriához köthető Nacionalista Zóna Telegram-csatornája.
Zoom
Fotók: Telegram
– Ismét rendőrségi akciók dortmundi bajtársaink ellen. Ezekben a pillanatokban Dortmundban két helyszínen zajlik házkutatás a Die Rechte tagjainál. Az egyik a legendás Nazi Kiezben. Amint friss információkhoz jutunk megosztjuk veletek – írták napközben.
Később frissítették a híreket, az alábbiakat pedig már a Légió Hungária csatornáján írták:
Újabb információk a dortmundi házkutatások kapcsán!
A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, sőt a múltban példátlan módon a Bundeswehrt is bevonták a biztosításba. Reggeli órákban rárúgták az ajtót bajtársainkra, gyakorlatilag lerohanták a Nazi Kiezt. Eltulajdonított szivárványos zászlókat keresnek, eddig hiába.
Zoom
Az említett szervezet pedig, kiket zaklattak, a dortmundi központú Die Rechte. Jogilag ugyan egy pártról van szó, de sokkal inkább kizárólagos mozgalmi tevékenységet folytatnak, nem is nagyon valószínű, hogy engednék őket részt venni a német politikában.
– Abban az időben, amikor minden pozitív nemzettudatot démonizálnak a hatalmon lévők, az ellenzéki politika, az ellenállás a legfőbb állampolgári kötelesség. A külföldiek beszivárgása, társadalmi megszorítások csak néhány ok, amiért érdemes belevágni a politikába. Egyre többen kezdenek kételkedni a tömegmédia propagandájában. (...) Azt szeretnénk, hogy a német nép végre újra beleszólhasson saját sorsába – ilyen és ehhez hasonló gondolatokat fogalmaznak meg honlapjukon.
Zoom
Sok sikert és kitartást kívánunk innen, Magyarországról is nekik jövőbeni harcukhoz!
Lantos János – Kuruc.info