Amint arról beszámoltunk, az írországi események hatására, amikor is egy migráns gyerekeket késelt meg, szolidaritásból és azért, mert ők is hasonló cipőben járnak, francia nacionalisták az utcára vonultak. Mégpedig olyan városrészekre, ahová a rendőrség sem teszi be a lábát: migránsok által lakott no-go zónákba. Sajnos nem meglepő, hogy a rendőrség ilyen esetekben rendkívül aktív, nem úgy, mint amikor migránsbűnözőkkel szemben kell fellépni. A francia hazafiak ellen letartóztatási hullám indult el. És itt a folytatás.
Zoom
Fotó: liberation.fr
- A belügyminiszter által ígért kisebb csoportok betiltása elkezdődött. Elsőként a Division Martel került betiltásra.Természetesen a bevándorlók alkotta bandák továbbra is nyugodtan működhetnek, komoly (élet)veszélyt jelentve a franciákra. A demokratikus rendszer butasága, ha elhiszi, hogy egy aktív nacionalista csoport betiltása miatt a nacionalizmus megszűnik, tagjai pedig mintha sosem lettek volna, eltűnnek - írja a Nacionalista Zóna.
Az említett szervezet elnevezése beszédes, Martell Károlyra utal, aki a Frank Királyság teljhatalmú majordomusa, a Karoling-ház névadója volt. Nevéhez fűződik az arabok nyugat-európai előretörésének megállítása a 732-es poitiers-i csatában. Ragadványneve, melyet számos sikeres hadjáratával érdemelt ki, a latin martellus szóból ered. Sajnos a jelenkori Franciaország és Európa egészen más képet, más szellemiséget mutat, mint egykor.
- Gérald Darminin francia belügyminiszter bejelentette az ultrajobboldali Division Martel csoport feloszlatását, miután a múlt hónapban részt vettek az erőszakban és a faji gyűlölet szításában Drôme megyében - így ír az esetről a fősodratú rfi.fr portál. Természetesen ezeket a jelzőket kezeljük a helyén, ismert módszer a balliberális média részéről, hogy így igyekszik démonizálni az egészséges gondolkodású hazafiakat.
L. J. - Kuruc.info