Guido Westerwelle német külügyminiszter pénteken délután Bonn városában mondta ki a boldogító igent szíve választottjának.

Az ifjú pár: Guido és Michael (Fotó: Das Bild)
Az újdonsült „feleség”, egy Michael Mronz nevű köcsög csak öt évvel fiatalabb a „férjénél”. A Bonnban megejtett esküvői ceremóniát a város polgármestere végezte – olvasható a Das Bild című német lap fényképes beszámolójában.
 
 
Guido Westerwelle, a németországi Szabad Demokrata Párt (FDP) politikusa, a német szövetségi külügyminiszter és Michael Mronz pénteken délután polgári szertartás keretében a bonni Poppelsdorfer Alleén fogadtak örök hűséget egymásnak. A Das Bild tudósítása szerint a két génhulladék esküvőjére csak mintegy húsz ember, a már nem is olyan fiatal pár hozzátartozói és néhány barátjuk volt hivatalos.
Arról nincs tudomásunk, hogy a magyarországi SZDSZ vagy az LMP prominensei kaptak-e meghívót a Beethoven szülővárosában megejtett emelkedett eseményre. Mindenesetre a németországi Szabad Demokraták Pártjának szóvivője az újságírók megkeresésére nem volt hajlandó kommentálni a külügyminiszter esküvőjét, mondván, hogy az szigorúan a magánszférába tartozik.
Mikó Áron – Kuruc.info