A Fehér Ház által most közzétett 1973-as hangfölvételeken más népek és vezető politikusok kemény hangú bírálata mellett az egykori amerikai elnök, Richard Nixon a zsidókat agresszívnak és undorítónak nevezi, míg külügyminisztere, a zsidó Henry Kissinger úgy vélekedik, hogy nem az amerikai külpolitika gondja, ha a szovjetek gázkamrákba dugják a zsidókat – írja a Jediot Áháronot című izraeli lap.

Richard Nixon és Henry Kissinger
A washingtoni Fehér Ház, úgy látszik, megirigyelte Julian Assangenak, a WikiLeaks alapítójának népszerűségét, mert nem másokra várva, hanem saját maga teregette ki szennyesének egy részét, azzal, hogy nemrégiben közzétett 265 hangfölvételt, amelyen az Amerikai Egyesült Államok legfelsőbb politikai vezetői fejtik ki véleményüket egyes népekről, társadalmi csoportokról és közéleti emberekről. A legutóbb közzétett hangdokumentumok fölvételének időpontja: 1973. Az izraeli Jediot Áháronot című napilap mai számában részleteket közöl, de mondhatnánk úgy is, hogy csemegézik a korabeli amerikai külügyminiszter, a zsidó Henry Kissinger és Richard Nixon, egykori elnök (1969-1974) zsidókra vonatkozó aranyköpéseiből.
Goldá Méír, néhai izraeli miniszterelnök 1969-es washingtoni fogadására Richard Nixon, az Egyesült Államok 37. elnöke a hangfölvétel tanúsága szerint a következőképpen készítette föl a Fehér Ház személyzetét: „Legyen kóser zsidó vacsora, ám azok a zsidók nem vehetnek részt rajta, akik nem támogatták a választási kampányunkat. Világos? Egyetlen zsidó sem lehet itt, aki nem minket támogatott!”

Richard Nixon és Goldá Méír 1969-ben
De még ennél is merészebb megnyilatkozást hallhatunk a zsidó Henry Kissingertől, aki a hangfölvétel idején, 1973-ban Nixon elnök mindenható külügyminisztere volt. Ha Kissinger nem lenne zsidó, valószínűleg közel négy évtized eltelte után is bíróság elé cipelnék a hitsorsosai azért, amit Nixonnak mondott: „A Szovjetunióban élő zsidók kivándorlása nem célja az Amerikai Egyesült Államok külpolitikájának. Ha a szovjetek netán gázkamrákba dugják őket, ez nem Amerika baja, hanem esetleg humanitárius gond”, mondja a zsidó Kissinger a főnökének, Nixonnak 1973-ban.
Ám maga Nixon elnök sem fukarkodott a zsidókra vonatkozó fullánkos megjegyzésekkel: „A legtöbb zsidó barátunknak alapvetően kisebbségi érzései vannak”, mondja Richard Nixon, aki egy másik fölvételen így jellemzi a zsidókat: „A zsidók jellemüknél fogva agresszívak és undorítóak”.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info