Frissítés a cikk alján.
Persze másról sem hallunk, hogy a magyarok így rasszisták meg úgy kirekesztők. Arról senki nem beszél, hogy a halmozottan kátrányos helyzetűek hogy gyűlölik az őket eltartókat.

Kiborult egy cigány a Megasztár döntőjén - Kép: Netszar
A Megasztárt az erdélyi, pontosabban nagyváradi Tolvai Renáta nyerte - őt románozta le a kétszersült.
Frissítés #1 (2010.12.23): Jelentkezett hírportálunknál az érintett, a magyargyűlölő cigányból hipp-hopp ártatlan, érzékeny lelkű kiskorú lett - legalábbis ezzel próbál érvelni Cynthia, hozzátéve, hogy ha nem szedjük le a fenti képernyőfényképet, beperli ezt a "szélsőséges vallású" oldalt, továbbá az ombucmanusához fordul.. Csak hajrá. Alább a levele eredeti formában:
T. Szerkesztőség!
 
Én Horváth Cynthia vagyok, és az önök oldalán szerepelek ezzel a címszóval élve " kiborult egy cigány a Megasztár döntőjén"!   Igaz hogy sértő mondatokat illettem a kommentáromban, ezt meg is bántam, de ez nem jogosít fel senkit arra hogy engem KISKORÚ személyt feltegyenek ilyen szélsőséges vallású oldalra! ISMÉTELEM MAGAM : KISKORÚ VAGYOK, ÉS NEM TEHETIK MEG EZT HOGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT, AZ ÉN BELEEGYEZÉSEM NÉLKŰL OCSÁROLJANAK! Értesítem önöket hogy a mai napon 2010.12.23 -án kértem segitséget az OMBUDSMAN-TOL ill. felhivtam a TV2 SZERKESZTŐSÉGET, és tettem feljelentést a RENDŐRKAPITÁNYSÁGON, ahol ugyanis azt mondták nekem, hogy probáljam meg e-mailon keresztül kérni önöket hogy szedjék le a cikket, de ha ezt nem teszik meg 72 orán belül akkor megtörténhet a szüleim áltál invintált  FELJELENTÉS! Én személy szerint nem szeretnék perbe keveredni, sem Tv-ben szerepelni ez miatt, szoval oldjuk meg ezt a problémát, és ne keveredjünk ősszetűzésbe, szedjék le a cikket!  De ha ez a levelem nem lenne hatásos, akkor napokon belűl, felkeresi önöket az ügyvédem, és a média! 
 
T.: Horváth Cynthia
2010.12.23.
A levelet a horvathcintia2@freemail.hu címről írták, Cynthia másik emailcíme pedig a sexycynthikebaba93@hotmail.com, ezeken várja epekedve olvasóink karácsonyi jókívánságait.
Amit tudni kell még a fekete retekről, hogy 17 éves, nimfomániás, Budapesten lakik, és saját bevallása szerint is csak csavarog meg "lazul":


Frissítés #2 (2010.12.27): A perverz cigányt megtalálta egyik olvasónk egy szexpartnerkereső honlapon. Az adatlapot még a botrány kirobbanása előtt hozták létre, tehát biztos, hogy igazi. Sőt, a fentebb megadott két emailen túl a ribanc még a mobilszámát is közzétette. Mi meg természetesen csak a párkeresést szeretnék segíteni, íme tehát a szám: +36-30-708-1604
Iwiwes adatlapját egyébként nemrég törölte.

A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni).
Lendfai Ildikó - Kuruc.info