A filoszemita Orbán-kormánynak köszönhetően - a 2019-es zsidó "olimpia", valamint a 2012-es buzi "olimpia" után - újabb dicstelen sportesemény került megrendezésre hazánkban. Míg a sportdiplomáciában nem jeleskedő MLSZ asszisztálása mellett a magyar válogatott bulgáriai stadionkálváriája bohózattá alakult, addig a zsidó terrorállam beszállásolta magát Felcsútra, hogy itt játssza le a hátralévő "hazai" mérkőzéseit.
Zoom
A világhódítók Felcsúton
November 18-án rendezték a felcsúti arénában az Izrael-Románia Eb-selejtezőt. A mérkőzésen az oláhok 2-1-re győztek a zsidó csapattal szemben, így a területrablók Felcsúton örülhettek az Eb-részvétel kiharcolásának. Az oláh csapatot közel 500 román szurkoló kísérte el Felcsútra. A Pancho Arénában a vlachok góljait a margittai születésű George Pușcaș (Puskás György), valamint Ianis Hagi (George Hagi fia) lőtte. Az izraeli csapatban pályára lépett a Ferencváros labdarúgója, Mohammed Abu Fani is. Úgy látszik, Abu Faninak nem okoz gondot annak az államnak a címerét viselni a szíve fölött, amely a mérkőzés ideje alatt is genocídiumot folytat a testvérei ellen.
Zoom
A magyar származású Puscas góljával egyenlített Románia
Zoom
At FTC palesztin középpályása, Mohammed Abu Fani sábeszgojként szolgálja a cionista mészárosok csapatát
Románia és Svájc november 21-én játszik egymással a csoport első helyéért. Amennyiben Románia nem kap ki az alpesi országtól, úgy megnyeri csoportját, s ezzel a második kalapba kerül, amely azt is jelenti, hogy elkerüli a magyar csapatot a jövő évi németországi tornán. Ha kikap, akkor esély nyílik, hogy a magyar válogatottat összesorsolják az oláh csapattal.
Zoom
A románok a felcsúti stadionban ünnepelték a kijutást
A csoport harmadik helyén lévő Izrael az eddig még nyeretlen Andorrához utazik. Amennyiben nyernek, a Koszovó-Fehéroroszország mérkőzés eredményétől függetlenül, megszerzik a harmadik helyet, s ezzel pótselejtező vár rájuk. Amennyiben sikerrel veszik a pótselejtezőt is, a negyedik kalapba kerülnek beosztásra, ami azt jelenti, hogy a magyar válogatott az Európa-bajnokságon is összetalálkozhat a zsidó csapattal, s ezzel komoly dilemma elé kerülne Orbán Viktor, hogy kinek is szurkoljon. Sorsolás december 2-án.