Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Reklám ::

Titkolt Ellenállás: Utolsó Roham - tripla DVD (x)

Reklám

Ajánló az utolsó darabokhoz
A Titkolt Ellenállás utolsó, egyben búcsúkiadványának 3 korongjára egy népes stáb közel kétéves munkájának eredményeként egy igényes és a maga műfajában egyedülálló, digipack borítós DVD-trió jelent meg.
Zoom
Az első korongon a zenekar 20. éves születésnapi nagykoncertje látható, amely 2013. novemberében került megrendezésre a Club 202-ben. Ez volt a zenekar utolsó igazi nagy búcsúja (amit akkor még nem tudtunk) Gyurival együtt a közönségünk előtt, mivel ez után a koncert után már csak rövid ideig tudtunk együtt koncertezni a tragédia napjáig. Ez egy közel kétórás koncert, sok-sok régi és új Titkolt-slágerrel, közönségkedvencekkel, ami a zenekar 20 éves munkásságát öleli fel.
A második lemez a zenekar utolsó „rohamját”, azaz az utolsó és egyben végleges búcsúkoncertjét tartalmazza. Erről a mai napig nem szeretek sokat írni, beszélni, mert még mindig nagyon érzékenyen érint ez a dolog. Aminek viszont nagyon örülök, és ennek Gyuri is biztosan örül ott fent, hogy abban a formában hoztuk össze ezt a rendezvényt, ahogy elterveztem, és nagy örömömre szolgált, hogy szinte mindenki kivétel nélkül eleget tett a felkérésemnek, és ez által egy olyan műsorral tudtunk előrukkolni, ami úgy gondolom, hogy a maga nemében és műfajában páratlan volt! Ezen az estén az az összefogás és erő tükröződött a Club 202 színpadáról, ami a koncert apropóját leszámítva nagyon megható és egyben felemelő is volt megélni nekem mint a zenekar alapítójának. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni mindenkinek a részvételt és hozzájárulását a rendezvény sikeréhez, Gyurinak és a zenekarnak méltó emléket állítva!
Ez az esemény 2015 novemberében került megrendezésre, szintén a Club 202-ben. Ez a korong közel 30 dalt tartalmaz, és több mint két és félóra műsoridőben mutatja be mindezt. Amitől még érdekes ez a kiadvány, hogy a meghívott énekes és zenész barátaink a maguk stílusára formálva, de mégis egy az egyben játsszák el velünk a T.E. dalait.
A harmadik DVD pedig egy interjúfilm, ami betekintést mutat a zenekar 22. éves működésébe: nagyon sok beszélgetés, régi koncertfelvételek, stúdiómunkálatok, próbák, bulik, utazások stb. A film gerincét egy velem készített interjú alapozza meg, melyben visszatekintünk a zenekar múltjába, és egészen napjainkig taglaljuk témánként a banda életét. Ez a film több mint két óra, és a lemez tartalmaz extrákat is, például a zenekar valaha megjelent összes hivatalos videoklipjét. Akik látták már a filmet, mindenki ugyanazt mondja, hogy sokszor nevet, de vannak részek, amikor a könnyeikkel küszködnek. Pont ez volt a célunk, hogy egy érzelmi hullámvasúton átrepítse a nézőt, és közben minden fontos információt és érdekességet megmutasson a csapatról. Aki ezzel a filmmel kezdi mondjuk a Titkolt diszkográfiát, az is teljesen megismerheti a zenekar életét.
A kivitelezésre is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk Salamon Roland grafikus barátommal, mint ahogy a régebbi kiadványoknál is, de erre a DVD-re mégis hatványozottabban odafigyeltünk, hogy méltó legyen hozzánk és az együttes 22. éves munkájához, és természetesen Gyurihoz. Egy digipack borítót álmodtam meg, ami ma Magyarországon DVD-nél még nem mondható tömegcikknek, főleg egy DVD-trió felállásban. A színösszetételen is sokat gondolkoztam, és a külső bordó színt a bakancsom színe és autóm együtt alkották meg :-) Egyébként is mindig kedveltem a bordót különböző árnyalataiban. Viszont a belsőnél először egy kicsit megakadt a tudomány, mert azt már tudtam, hogy valami teljesen mást szeretnék az eddigi T.E.-kiadványok színösszetételeitől, és azt is tudtam, hogy nagyon elegánsat akarok utolsó kiadványként, és később így ugrott be a belsőnek a bézs, ami szerintem feltette az i-re a pontot, és az elvártaknak megfelelően azt az eredményt kaptam, amit szerettem volna. Először, amikor megláttam a teljes világos belsőt, nekem is nagyon furcsának tűnt a Titkolthoz, de közben meg valami újat és nagyon szépet is láttam, ami azt sugallta, hogy ez az, ami a legjobban illene ehhez a kiadványhoz.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready