Itt a grillszezon, ilyenkor remek program együtt sütögetni a családdal, barátokkal.
Azonban a mosogatás már nem ilyen felhőtlen mulatság… A grillrácsra ráégett ételeket kész rémálom lekapargatni.
Szeretnéd egyszerűbbé tenni a grillezést? Az új BBQ tapadásmentes grill sütőlappal mától bármit könnyedén elkészíthetsz a grillsütőn:
Zoom
Képzeld el, hogy többé semmi sem fog odaégni, letapadni sütőd felületére! Ezzel a sokoldalú eszközzel új távlatokat nyithatsz a grillezésben.
Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne.
Süthetsz rajta pl. tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket, apróbb húsokat is. Nincs többé elpazarolt, parázsra leeső, odaégett fogás sem!
Ráadásul a finom szaft sem csurog le róla, így a BBQ sütőlapon készült ételek sokkal ízletesebbek lesznek, nem veszik el semmilyen ízélmény.
Mitől ilyen hatékony?
A BBQ grill sütőlap teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes.
Segítségével az egész grillsütőd 100%-ig tiszta marad. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács minden sütés után makulátlan lesz.
Használata gyerekjáték: egyszerűen helyezd rá a lapot grillsütőd felületére, majd pakold fel a kívánt ételeket, és már indulhat is a sütés!
Nagy előnye, hogy bármilyen grillsütőn bevetheted, faszenes, elektromos vagy gázzal működő típuson is.
Engedd szabadjára a fantáziádat és készítsd el kedvenc ételeidet ezen a zseniális sütőlapon! Legyen szó húsokról, sajtról, zöldségekről, gyümölcsökről, garantáltan megnyalja mindenki a tíz ujját utána!
Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el családodat, barátaidat fennséges ízekkel!
Most minden csomagban 2 BBQ grill-lapot találsz.
Csak nálunk, ezen az oldalon él a kedvezmény:
Add le rendelésed és süss mától mennyei ételeket!