Te is utálod, ha újra és újra bepiszkolódik a tűzhelyed? A rászáradt zsírt, szaftot, kiszóródó fűszereket kész kínszenvedés folyton lesúrolni.
Rengeteg drága vegyszert, időt és energiát elpazarolsz, mire ismét tiszta lesz tűzhelyed. Aztán egy nagyobb  főzés után kezdheted az egészet elölről
Ennek mától vége! Ismerd meg azt a találmányt, mellyel egyszerűen megóvhatod tűzhelyed a szennyeződésektől és a sérülésektől.
Zoom
A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megőrizheted konyhai berendezésed tisztaságát. Fröccsenhet rá bármilyen zsír, szósz vagy ételmaradék, azt egy mozdulattal letörölheted róla:
Nincs többé odaragadt szaft, rászáradó fűszer vagy egyéb kosz – tűzhelyed kifogástalanul tiszta maradhat!
Hogyan működik? A fólia egy speciális tapadásmentes teflonbevonattal van ellátva, melyet sokkal könnyebb tisztán tartani, mint magát a tűzhely felületét.
Ha szeretnéd, csap alatt, langyos mosogatószeres vízzel is lemoshatod. Ezt a tartós, strapabíró burkolatot többször is felhasználhatod, így sokáig szolgálhatja konyhád tisztaságát. A Clean Stove ellenáll a hőnek, az oldószereknek, víztaszító hatású. 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastag, tetszőlegesen méretre szabható.
Zoom
A Clean Stove a bepiszkolódáson felül a sérülésektől is védi tűzhelyed, ezért akár annak élettartamát is megnövelheted vele.
Miért kínlódnál hosszú perceket dörzskefével és különféle zsíroldókkal, ha mostantól egy mozdulattal letakaríthatod tűzhelyed?
Óvd meg Te is konyhád tisztaságát ezzel a könnyen használható találmánnyal!
Most minden csomagban 4 db fóliát kapsz verhetetlen áron.
Klikkelj az alábbi linkre és pár napon belül otthonodba szállítjuk ezt a hasznos újdonságot:
Üdvözlettel:
Otthoni Tippek Csapat