Zseniális: 1 másodperc alatt méri a lázat, érintés nélkül használható
Szeretnél gyorsan és hatékonyan lázat mérni?
A mostani járvánnyal sújtott időszakban a gyors és pontos lázmérés kulcsfontosságú. Lényeges szempont az is, hogy a normál hónalj alá dugható higanyos vagy digitális lázmérőkkel ellentétben érintés nélkül, higiénikusan lehessen testhőt mérni. 
Szerencsére már létezik olyan megoldás, mellyel mindezeket elérheted. Fedezd fel az új infravörös lázmérőt és tudd Te is biztonságban magad és szeretteid:
A digitális infra lázmérővel 1 másodperc alatt, érintés nélkül mérheted le bárki lázát. Többé nem kell a hónalj alatt szorongatva hosszú időn át várni az eredményre. 
Hogyan használd?
Egyszerűen irányítsd a kívánt testfelületre, majd nyomd meg a mérőgombot! A készülék egyből kiírja a pontos hőmérsékletet a sötétben is jól olvasható, világítós LCD kijelzőn. Hőemelkedés vagy láz esetén hangjelzés is figyelmeztet. Úgy tervezték, hogy idősebbek is
könnyen elboldoguljanak a kezelésével. Fogása kényelmes
, a feliratok jól olvashatóak. Memóriájában akár 32 mérési érték is eltárolható.
Mi mindenre jó?
Mivel teljességgel érintés nélküli, így olyan embereknél is lehet vele lázat mérni, akik épp alszanak vagy valamilyen oknál fogva nem képesek hagyományos lázmérőket használni. Emiatt tökéletes csecsemők vagy nehezen mozgó betegek testhőjének mérésére. 
Használat során sosem érintkezik a bőrrel, ezért egymás után több emberen is alkalmazható mindenféle fertőzésveszély nélkül. Nem véletlen, hogy sok reptéren infra hőmérővel mérik a repülővel utazók hőmérsékletét  a mostani járvány idején. 
Ez a digitális lázmérő emellett a fürdővíz, a tej vagy egyéb folyadék hőmérsékletét is azonnal kimutatja. Ettől kezdve nem kell attól tartanod,
hogy te vagy gyermeked esetleg leforrázzátok magatokat. 
Kiknek ajánlott?
- mindenkinek, akik időben fel szeretnék ismerni a megbetegedéseket
- mindenkinek, akik gyorsan meg szeretnék mérni saját maguk vagy
szeretteik lázát
- akik végre lecserélnék régi, higanyos lázmérőjüket
- kismamáknak, kisgyermeket nevelőknek
- idősgondozóknak, betegápolóknak
- háziállatot tartóknak
- kis- és nagycsaládosoknak
Mostantól egy életre megoldhatod a lázmérést!
Ne várd meg, míg a csúcson lesz a vírusszezon és esetleg megbetegszik az egész család! Észleld időben a hőemelkedést, a lázat és kezdd el idejekorán a megfelelő gyógymódot! Lassú, pontatlan lázmérők helyett válaszd a precíz, tartós, infravörös hőmérőt, melyet most szenzációs árelőnnyel érhetsz el erre a linkre nyomva: