Orbán zsoldosa lett, gyakorlatilag nem is indul a választáson a MIÉP - tudósított hírportálunk, de mindig van lejjebb. Igen, az MDF jelöltjeinél is. Alább a MIÉP és Raszkolnyikov István örökös pártelnök új pártja, a Magyar Megmaradás Közössége szegedi jelöltjének "árukapcsolós" szórólapja.
Csurka szeretőjének, Papolczyné Balla Gizella kampányfőnöknek ez a "referenciamunkája" nem egészen vicces, ugyanis csak a MIÉP parlamenti időszakában egymilliárd forint állami támogatást szórtak el valahova, de még a "MIÉP-Jobbik a Harmadik Út" nevű választási párt 2006-os 2,2%-a után járó évi 40 milliót is lenyúlják magáncélra, a pártnak semmit se hagyva, amint azt az alábbi szórólap is hűen ábrázolja.

Nem vicc: itt tart a MIÉP 2010-ben. A "grafikus" tűzőgéppel illesztette oda a fényképet
A Zsindex megírta: a plakátot maga Pápai István készítette és fénymásolta ezer példányban, így tudta a választókerületében saját arcát megismertetni. Amikor megkérdeztük, hogyan megy az ajánlószelvény-gyűjtés, először elzárkózott a válaszadástól, mondván, ezt felsőbb pártutasítás tiltja, de végül elmondta - elvégre köztudott -, hogy nehézkesen megy. "Nincs könnyű dolga a kis pártoknak, a nagyok mindent letarolnak. Sokan azt hiszik, hogy akikről nem szólnak a hírek, az már nem is létezik." Ő maga most először próbálkozik a nagypolitikában, korábban nem indult egyik választáson sem, tudtuk meg a jelölttől.
Egyetlen MIÉP-es sem gyűjtötte még össze a 750 ajánlószelvényt
A MIÉP-ben gyakorlatilag bármely tagot kineveztek új "csodafegyverük", a Magyar Megmaradás Közössége képviselőjelöltjének, aki ezt vállalta, de így se találtak a választókerületek több mint 55%-ában senkit. Ráadásul tehát ahol formálisan van jelölt, rendszerint ott sincs csapat mögötte, mely az ajánlószelvényeket összeszedné. Viszont ha csak pl. az ország 25%-ában lehet majd a MIÉP-re szavazni, akkor azokon a helyeken a parlamenti küszöb négyszeresét kéne elérni a bejutáshoz… De míg pl. a Jobbik már 170 helyen leadta a kopogtatócédulákat (ebből 164-et már pozitívan el is bíráltak), addig a MIÉP még egyetlen választókerületben sem tudta összegyűjteni
(Kuruc.info)