Bezár!
2021. március 5., péntek, Adorján, Adrián napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:22 Csehország SOS-jelzést adott: covidos páciensek külföldi elhelyezését kérik18:03 Dobrev Klára koronavírusos, lázas, a feje is fáj - és éppen most volt országjáráson a haveroknál17:46 Svédországi afgán késelő: dühromai, többszörösen büntetett előéletű "menekült" - jöhetnek a mentális zavarok és az elmeorvos17:31 Uniós biztos: csak az Európai Unió és az Egyesült Államok képes ellátni vakcinával a világot, de nem árt a keleti rendelés17:15 Ukrajna engedélyezni készül a kettős állampolgárságot, de az számos pozícióból kizárást eredményezhet16:56 Megjelent a lezárási rendelet - annál több a kivétel, mint amivel Gulyás riogatott16:32 A katolikus templomokat nem zárják mindenhol, az evangélikus püspökök zárást javasolnak16:07 Öt és fél fegyházat kapott egy Ferihegyen fogott brazil kokainfutár15:29 Mi Hazánk: a kormány nem az út szélén hagyta a magyar egészségügyet, hanem az utat szedte fel előtte!15:19 Hongkongi választásireform-terv: "hazafias népfront" fog segíteni a Pekingnek legmegfelelőbb jelöltek kiválásztásában14:45 Oltóanyaggyártásról tárgyalt Orbán a belső piacért felelős uniós biztossal14:27 Repülőgép-eltérítést akadályoztak meg Iránban14:11 Annyira a terv szerint halad az oltási program, hogy a hétvégi tömeges vakcinálást elhalasztják13:46 Ha a Covid és a lezárás nem lenne elég, a bulinegyedet még Niedermüller is sújtja13:12 Japán modellezés: mégsem segít túl sokat a második maszk
24 óra legolvasottabbjai

Választás 2010, Extra ::

"Futnak a Jobbik érvei elől, mint a vadmalacok" - egyedül maradt Szegedi az ELTE "hatpárti vitáján"

Reklám

 
 
Elbaltázták az ELTE-s hatpárti vitát - csak két politikus meg egy szóvivő jött el, ezért a rendezvényt lefújták - írja a Népszabadság.
Kudarcba fulladt a Politológus Hallgatók Országos Egyesületének konferenciája. Az ELTE-n tartott kétnapos rendezvényen ugyanis egyetlen alkalommal sem sikerült egy asztalhoz ültetni az országos listát állító pártok képviselőit.
Csütörtökön Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját várták hiába a kampányfőnöki beszélgetésre, pénteken pedig a fiatalok politikai szerepvállalásáról tartott vitát mondta le Makay Zsolt, az MDF választmányi elnöke.
A legnagyobb horderejű(nek ígérkezett) vitát, az országos listát állított pártok vezetőinek péntek délutáni fórumát pedig meg sem tartották, miután a meghívott előadók (Kovács László - MSZP, Pokorni Zoltán - Fidesz, Mile Lajos - LMP, Dávid Ibolya - MDF, Retkes Attila - SZDSZ, Szegedi Csanád - Jobbik) közül csak Mile és Szegedi, illetve Dávid Ibolya helyett Kerék-Bárczy Szabolcs pártszóvivő jelent meg az ELTE-n. (A szintén országos listát állított Civil Mozgalmat pedig meg sem hívták.)
A szervezők sajnálkozva jelentették be, hogy több meghívott nem tudott eljönni, a lemondást azonban sem ők, sem a pártok nem indokolták.
A Népszabadság információja szerint a több hónapja megszervezett, ám órákkal korábbra tervezett rendezvényt az utolsó pillanatban (pénteken) mondta le a Fidesz, azt nem kötötték a szervezők orrára, hogy miért. Kovács Lászlónak a korábbi időpont megfelelt volna, a délutáni már nem - azt viszont a szervezők utasították el, hogy Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese vegyen részt helyette a fórumon. Kovács László azt nyilatkozta a lapnak, szívesen eljött volna, de az utolsó pillanatban halasztották későbbre a rendezvényt 1-ről fél 3-ra.
Ezt az MSZP aztán úgy interpretálta, hogy a szervezők "kitiltották" Szekerest. Holott a szervezők következetesen elutasították a cseréket, így nem engedték azt sem, hogy a Jobbikot a pártelnök Vona Gábor képviselje a vitában a Brüsszelben tartózkodó Szegedi Csanád helyett (aki végül is kényszerből hazautazott). Az MDF-et pedig - az OVB ülésén részt vevő pártelnök helyett - Kerék-Bárczy Szabolcs szóvivő képviselte volna, de ebbe sem mentek bele a szervezők.
A két jelenlévő politikus közül az LMP-s Mile Lajos csendben elhagyta a helyszínt (bár annyit távozóban elejtett, hogy "egy élmény volt"), ellentétben Szegedi Csanáddal, a Jobbik alelnökével, aki az ELTE bejárata előtt rögtönzött sajtótájékoztatón - az összegyűlt egyetemisták látható örömére - pocskondiázta a politikai ellenfeleket, mondván, "mint a vadmalacok, futnak a Jobbik érvei elől" - írja a szegény "pocskondiázottakat" igencsak sajnáló Nol.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready