Egy görög baloldali érzelmű hölgy csúnyán ráfizetett a jólelkűségére: élelmiszereket, ruhaféléket és egyebeket kívánt kiosztani a migránsoknak, akik hálaképpen kirabolták. A Schweiz Magazin című svájci hírportál videóval is illusztrált beszámolója szerint a jóhiszemű görög nő bepakolta autójába a kiosztásra szánt holmikat, élelmiszereket, és megállt egy menekültszálló előtt. A sáskahad rávetette magát a nőre, egymással is hajba kaptak egyes tárgyak birtoklásáért, majd kirabolták a jótevőjüket.
A nyugat-balkáni útvonalak lezárása óta Görögországban torlódott föl az elsősorban Németország felé igyekvő sáskahad. A különféle nemzetiségű migránsok száma Görögországban jelenleg már mintegy 50-60 ezerre tehető, miközben a szigeteken keresztül az utánpótlás egyre csak érkezik. Az egyik görögországi menekültszálló előtt a minap autójával megállt egy ismert baloldali érzelmű hölgy, és elkezdte kiosztani a migránsoknak szánt ruhaféléket, vánkosokat, élelmiszereket.
Amint a videón a festett szőke hajú, napszemüveges hölgy kinyitotta az autóját, hogy kiossza a segélynek szánt tárgyakat, a főleg gyermek migránsok másodpercek alatt kiloptak mindent a kocsiból, egymásnak estek, összekaptak a koncon, majd pillanatok alatt eltűntek a helyszínről. A svájci hírportál szerint a videofelvételen hallható, hogy a szőke hajú hölgy görögül kétségbeesetten kiabál: ”Kérem, jöjjenek ide! Mindenemet ellopták. Hová lettek ezek, meg tudják ezt mondani nekem? De hová lett a zsebtelefonom?”
H. J. - Kuruc.info