2019. március 24., vasárnap, Gábor, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:20 Meghalt az Adolf Eichmannt elrabló moszados21:46 Tulajdonképpen "fímbűl" van: elloptak egy bombát Vértesszőlősről21:21 Most éppen a pakisztáni agysebészek előtt nyitottuk meg a kaput - 500 ösztöndíjas és műtéti eszközök is jöhetnek20:43 Új-Zéland után - a fehér rassz és civilizációja valóban a mélyponton van20:37 Akár Rákay Philip is megbecsülhette volna a brit EU-tagságról szóló újabb népszavazás kiírásáért tüntetők számát20:10 Egy török utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten19:44 Egyesek a tündék és orkok harcában is nácizmust látnak, bár tény, hogy A Gyűrűk Ura atyja az újfasiszták hősévé vált19:12 Csak négy és fél évet kapott a motorost beherbálozva halálra gázoló drogos - egy autóval is összeütközött, de arra nem emlékszik18:54 Vészjelzést adott le egy tengerjáró hajó Norvégia partjai közelében18:33 Távcsővásár: fedezd fel a világot könnyedén! (x)18:25 Hatástalanították Budafokon a jenkik pusztító ajándékait18:12 "A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés" - a Facebook letörölte, de újratöltve17:56 Tilos lesz a magzatgyilkosság az USA egyik államában, amint hallani a leölni kívánt gyermek szívhangját17:28 A francia belügyérnő kíméletlen fellépést ígért, de békés a sárgamellényesek vonulása16:51 Robbanások rázták meg Mogadishu központját - fegyveresek lövöldöztek a munkaügyi minisztériumban
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Húsz késszúrással gyilkolta meg a 14 éves berlini lányt Mutti egyik vendége

Berlin Alt-Hohenschönhausen nevű városrészében szerdán délután meggyilkoltak egy 14 éves német lányt. Az áldozat, Keira Gross tehetséges gyorskorcsolyázó is volt, aki nemrégiben szakított egy betolakodóval, Mutti vendégével. A Plauener utcai lakásukban a hazatérő édesanyja talált rá a vérében fetrengő, már haldokló lányra - írja honlapján Oliver Flesch.
Zoom
Keira Gross – meggyilkolták14 éves korában (fotó: Fb)
A németországi közszolgálati média és az újságok honlapjai egyelőre még csak sejtetni sem kívánják a gyilkos kilétét, az áldozat családnevének is csak a kezdőbetűjét írják ki, ám az áldozat ismerősei és a szomszédok információi alapján a világhálón már nem rejtik véka alá, hogy az elkövető ismét egy betolakodó lehet, akivel a lány nemrégiben szakított. Oliver Flesch újságíró a honlapján a tragikus hírnek a következő főcímet adta: „Merkel legújabb áldozata a berlini Keira Gross (14). Húsz késszúrással mészárolták le.” Oliver Flesch megjegyzi, hogy a „német” fősodratú sajtó elhallgatja a 14 éves lány teljes nevét, az arcképét sem jelenítik meg, s a gyilkos kilétére még csak utalást sem tesznek.
Zoom
Keira Gross – tehetséges gyorskorcsolyázó is volt
A 14 éves Keira Gross az édesanyjával élt együtt a gyilkosság színhelyén, a berlini Plauener utcai lakásukban, ahol szerdán délután húsz késszúrással valósággal lemészárolták. A hazatérő édesanya talált rá a vérében fetrengő, haldokló lányára, s azonnal kihívta a mentőket és a rendőrséget. A kiérkező mentősök egy órán keresztül küzdöttek a fiatal lány életéért, ám végül kénytelenek voltak megállapítani a halál beálltát. Az édesanya a helyszínen idegösszeomlást kapott, s jelenleg is pszichológiai gondozás alatt áll.
Zoom
Keira Gross (fotó: Fb)
A gyilkosság helyszíne, Keira és édesanyja lakása, Berlin Alt-Hohenschönhausen nevű városrészében mindössze 2,5 kilométerre van a Berliner Turn- und Sportclubtól (TSC), ahol a tehetséges gyorskorcsolyázónak is bizonyult lány hosszú évek óta edzeni szokott. Keira legutóbb a német gyorskorcsolyázó országos ifjúsági bajnokság során a 18. helyen végzett. Szerette a gyorskorcsolya sportot, amiről a rendőrség által egyelőre még nem törölt Fb-oldalára kitett fényképek is tanúskodnak.
Hering J. – Kuruc.info
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready