Egy muszlim migráns lefejezte egyéves kislányát és leszúrta volt feleségét egy hamburgi vasútállomáson. Az eset még áprilisban történt, Merkel kormánya hírzárlatot rendelt el az ügyben - írja a LiveLeak, mely videót is közzétett az esetről.
Zoom
A nő leszúrásáról volt hír a médiában, a lefejezés a cikk szerint csak most derült ki. Szemtanúk szerint április 12-án a 33 éves Mourtala Madou a Jungfernstieg állomáson követte el tettét halálra rémült helyi lakosok szeme láttára.
Először hátulról megszúrta a babakocsiban lévő kislányt, majd átvágta a torkát. Ezt követően mellbeszúrta német ex-feleségét, a gyermek anyját, a kést a szemetesbe dobta, és kereket oldott. Később elfogták és letartóztatták.
Később a kórházban a nő is belehalt sérüléseibe. Négy másik gyermeke is volt a Jihadwatch cikke szerint.
Timo Zill rendőrségi szóvivő "becsületgyilkosságnak" nevezte az esetet.
A közzétett videóban, mely egy ghánai keresztény goszpelénekes felvétele, elhangzik a baba lefejezésének ténye:
Nem hírzárlat volt, hanem négermosdatás
Egy álhírekkel foglalkozó oldal a fent ismertetett cikk miatt összegyűjtötte az esettel foglalkozó német lapok áprilisi cikkeit. Írt róla a Süddeutsche Zeitung, a Die Welt, a Spiegel és a Focus is.
A cikkekben szerepel a csecsemőgyilkosság, majd a "magyarázat", mely azt sugallja, hogy meg kell érteni a szegény nigériait: kiderült ugyanis róla, hogy nem is igazi menekült (ahogy az összes többi betolakodó sem az), dühös volt és félt, hogy hazaküldik. Ilyen esetben pedig ezek szerint természetes, hogy az ember megöli a gyermekét és annak anyját...
(Kuruc.info)